Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Steam Level Bot Önerisi

100 level olmam için 13 level gerekiyor ve toplam fiyat 500 TL tutuyor aşırı fazla nevzat zamanında ne level kasmıştı be ağır işsizlik.
  2. Ellie Williams

Steam Level Bot Önerisi

Eskilerden Sevinc bot servisini biliyorum eskiden popülerdi baya bu servisi kuran kişide Nevzat Atak diye birisi youtube'da eskiden steam ile ilgili içerikler üretiyordu ve bu botları kullanıyordu sonradan kendi botunu kurmuştu 1 2 kere kullandım ama yüklü bir alışveriş yapmadım denemek istersen...
  3. Ellie Williams

Steam Cüzdandaki Parayı Karta Aktarma

TP forum'un 500 mesaj gereksinimi olduğu için satış yapamıyorum Donanım haberde böyle bir gereksinim var mı?
  4. Ellie Williams

Oyun almak isteyen birilerini bulamıyorum genellikle.
  5. Ellie Williams

Steam'de bir miktar param bulunmakta bu parayı hangi yöntemler ile kredi kartıma aktarabilirim. :kizginpeepo:
  6. Ellie Williams

Steam Gift Bakiyesi Pazar Harcamalarına Bağlımıdır?

Merhaba bildiğiniz üzere Steam'de bir oyun hediye etmek istediğinizde satın aldığınız oyunların ederi kadar oyun hediye edebiliyorsunuz benim merak ettiğim soru ise pazar ve oyun içi harcamalarım kadar Steam'de oyun hediye edebiliyor muyum?
  7. Ellie Williams

Steam parayı aldı ama oyunu vermedi

Korkulucak bir durum yok steam destek her türlü sorunu çözücektir Vac :peeposad: hariç.
  8. Ellie Williams

Steam'den Haksız Yere Ban Yedim

Adam seni dolandırmış son zamanlarda bayağı kullanılan bir yöntem geçmiş olsun steam sana niye discord'tan ulaşsın biraz düşünseydin keşke.
  9. Ellie Williams

Steam Harici Koleksiyon Kartı Satma

68 TL iyi fiyat sat hemen.
  10. Ellie Williams

Eyyyy Steam nerdesinnnn

Steam şimdi düşünüyo vah vah DefKot adlı kullanıcısı gidiyor...
  11. Ellie Williams

Epic Games'ten kaç ücretsiz oyun aldınız?

Steam kullanıyoruz biz çöpgames fln işimiz olmaz. 😎
  12. Ellie Williams

İdle master güvenli mi?

Evt
  13. Ellie Williams

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

Umarım güzel keyler verir teşekkür bilgilendirme için bebek.
  14. Ellie Williams

Steam satış fiyatlarım iyi mi

Ben genelde direkt en düşük fiyattan koyuyorum hızlı satılsın diye sende koyabilirsin 1 2 kuruş için çok beklemiyorum ben açıkcası.
  15. Ellie Williams

CS kasalarını iyi fiyata mı satıyorum

İndirim yüzünden herkes itemlerini satmaya çalısıyor oyun almak için fln bir miktar fiyatlar durakladı ama yakında tekrardan yükselişe geçicek.😀😀
  16. Ellie Williams

10 TL olsa eline 9 TL fln geçicek 4 TL kâr için değmez bence.
  17. Ellie Williams

İndirim başlamadan önce kasa 350k birime düşüp fiyatı artıyordu ama indirim yüzünden şimdilik fiyatı düştü biraz almak istersen bu itemlerin fiyatı artıcak ama 2 3 ayda sürebilir 1 yılda kart düşürmelik oyun alman daha iyi olucaktır.
  18. Ellie Williams

Ben kırıkdiş kasası alıp bekletiyorum ama kapsülde bekleten var bir süre sonra 2x yapıcak kapsül yada kasa sana önerim kart düşürmelik oyun alman bu yatırımlar 1 yıl bile bekletebilir.
  19. Ellie Williams

Kasa düşürme serverları var kısa sürede oyun bitiyor afk kalıyosun fln onlara bakabilirsin.
  20. Ellie Williams

Parayı kullanmıyacaksan kapsüller ve kırıkdiş kasası'nın fiyatı yakında artıcak 2x fln düşünebilirsin ytd.
Top Bottom