Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Epic Games "üzgünüz, hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsun" hatası

Hesabım çalındı sandım, konuyu görünce rahatladım. :monkahmm: 1701552309 Ben de aynı şekilde Rocket girecektim. :peepo1:
  2. Emir Aydın

Steam Nasıl Level Kazanabilirim?

Büyük ihtimalle yapmışsındır ancak yapmadıysan topluluk görevlerini tamamlayabilirsin.
  3. Emir Aydın

Steam Levelimi Arttırmak İçin Kart Alıyorum Ancak XP Artmıyor

Kart almak XP vermez. Bir oyunun tüm kartlarını aldıktan sonra profilinden rozet işlediğinde kartlar silinir ve sana 100 XP+oyunun rastgele bir arka planını+steam sohbetinde kullanabileceğin bir çıkartmayı verir.
  4. Emir Aydın

WRC 7 FIA World Rally Championship vs Car mechanic simulatör 2014

O konuda bir tahminde bulunamam.
  5. Emir Aydın

İkisi de eski oyun değerlenmekten kastın nedir? Hangisinden eğleneceğini düşünüyorsan onu al, ikisi de neredeyse 1 ekmek parası.
  6. Emir Aydın

İkisi de farklı tarza oyun. Rally sporuna merakın varsa ve araba sürmeyi seviyorsan WRC 7. Araç parçalarına merakın varsa Car Mechanic Simulator 2014. Biliyorum Car Mechanic Simulator'da da araç sürme özelliği var ancak ana tema o değil ve bildiğim kadarıyla araç fizikleri iyi değil.
  7. Emir Aydın

Steam Seviyesi Nasıl Kasılır?

Evet kendin alırsan çok daha ucuza bulabilirsin.
  8. Emir Aydın

İtemsatışta ne yapılıyor bilmiyorum, şimdi senden duydum. Yukarıda verdiğim örnekte 1.50 tl civarına 100 XP kazanabiliyorsun, duruma göre hesapla.
  9. Emir Aydın

İlk defa görüyorum bir bilgim yok maalesef.
  10. Emir Aydın

İlk fotoğrafta gösterdiğim gibi Price kısmına tıklayarak fiyata göre sıralaman gerekiyor. Ancak fiyatlar saniyesi saniyesine güncellenmediği için tek bir oyuna bakıp karar verme, diğerlerine de bak.
  11. Emir Aydın

En kolay yol pazardan satın almaktır. Kartları ucuz oyun bulmak için ekstra site kullanmakta fayda var. En bilinenlerden biri şu sitedir. https://www.steamcardexchange.net/index.php?badgeprices Burada fiyata göre sıralayarak kartların toplamının en ucuz olduğu oyunlara bakabilirsin. Mesela...
  12. Emir Aydın

Bir oyunun tüm kartlarını toplayıp rozete çevirirsen 100 XP kazanıyorsun, bu da Steam levelini arttırır. Her oyunda en fazla 5 rozet işleyebilirsin.
  13. Emir Aydın

STEAM en en ucuz kartlar 2023

Fiyata göre sırala, oradan en ucuzlara bakabilirsin.
  14. Emir Aydın

ATS ne zaman indirime girer?

29 Haziranda Yaz indirimleri başlıyor muhtemelen o zaman indirime girer.
  15. Emir Aydın

Steam Guardıma Sürekli Giriş Kodu Geliyor

Şifrene eriştiklerine göre telefonunda veya bilgisayarında virüs olabilir. Ben olsam şifreyi değiştirmekle kalmayıp temiz bir format atardım.
  16. Emir Aydın

GTA 5 Online da Hileler Azaldı mı ?

Bence daha da arttı. Çoğu girişimde telefona saniyede bir mesaj atıyorlar.
  17. Emir Aydın

Steam Kart Koleksiyonu Tamamlayıp Tekrar Satmak ?

Söylediğim gibi çoğu oyunda kartları satmak daha mantıklı. Ama risk almayı seviyorsan kart satarak 50 oyundan edeceğin kârı tek oyunun rozetinde de elde edebilirsin.
  18. Emir Aydın

Steam Kart Koleksiyonu Tamamlayıp Tekrar Satmak ?

Oyundan oyuna değişiyor. 100 TL'lik arka planı olan oyunlar var onların rozetlerini işleyip kâr edilebilir ancak doğal olarak onların kartları da baya pahalı oluyor. Oyunun birden fazla arka planı oluyor, diğerleri çok ucuz oluyor. Yani şanslıysan pahalı arka planı çıkartıp kâr edersin, ama...
  19. Emir Aydın

Idle Master Eksik Kartı Gösteriyor

Tamamını düşürmek imkansız. Oyunun 5-6 kartı varsa 3 tanesini düşürüyor, 9-10 kartı varsa 5 tanesini düşürüyor. Yani yarısı kadarını diyebiliriz. Aynı karttan birden fazla da düşürebilir. Yani bir oyunun 5 farklı kartı var ve 3 kart düşürme hakkın var, bu 3 kart da aynı kart olabilir şansına...
  20. Emir Aydın

🔥Steam Kış İndirimlerinde Ücretsiz Bakiye Kazanmak🔥

Tüm kartları almak 5 TL tutar. Onun yerine elindekileri satıp 2.5 TL'lik rozetlerden işleyebilirsin, her rozet 100 XP veriyor zaten. 1671797412 70 TL'ye 10000 XP kazanamazsın. Her rozet 100 XP veriyor. 2.5 TL'lik rozetlerden işlediğin takdirde 70 TL ile ortalama 3000 XP kazanırsın. Hesabın 1...
Top Bottom