Arama sonuçları: *

1. Fransali

Steam yaz indirimleri de oyunlar ortalama ne kadar indirime girer ?

En iyi indirim ler yaz ve kış olur. Forma 6 duyurusu gelene kadar zor. Ama birçok oyun sağlam düşer
  2. Fransali

Steam yaz indirimleri de oyunlar ortalama ne kadar indirime girer ?

Oyuna bağlı %30-80 arası indirim oluyor. Ama büyük oyunlar genel de 30-60 arası düşüyor. Bi 5k ucuza alırsın aradığın oyunlar
  3. Fransali

YENİLER GELDİ Steam Bedava Puan Dükkanı Ögeleri

hocam DM bakabilirmisiniz ? Para ile alabilirim. Sizin kapalıymış siz yazabilirmsiniz ?
  4. Fransali

Steam hakkında bi tık acilinden yardım

bendeki 130 oyunun 20 si paylaşılmıyor. Çok nadir bir durum değil
  5. Fransali

Steam hakkında bi tık acilinden yardım

Her oyunun aile kütüphanesinde paylaşılamıyor. Onlardan biridir büyük ihtimalle
  6. Fransali

Steam Kart Botu İçin Yardım

onları denedim ite ,çalışmıyor hiç biri. Steam artık engellemiş olabilir kart basmayı
  7. Fransali

Steam Kart Botu İçin Yardım

Merhaba birçok kişinin bildiği gibi ,steam de oynamadığımız oyunları bot ile çalıştırıp kart düşürüyorduk. Uzun süredir çalışan bot yok. İdle Daddy ,ve archie farm denedim ama çalışmıyor. Artık tamamen kalktı mı ? Çalışan yöntem var mı ?
  8. Fransali

steam profilimde çizim vitrin görünmüyor

Basit görevler var onları yap sonra da rozet bas
  9. Fransali

Batman Arkham Origins Bedava Steam Hesabı Lazım

Hesap zor bulursun, torrent den indir
  10. Fransali

Satın alınan steam hesabı banlanırmı?

Büyük ihtimalle evet ,siz iletişeme geçmezseniz sorun olmaz normal de
  11. Fransali

Arkadaşın dan aldıysan sorun olmaz o desteğe yazmadan.
  12. Fransali

Eğer satan kişi isterse her türlü üstüne alır. Bilerek verdiği anlaşılırsa silerler tabi ki . Satıcının insafına kalmış sayılırsınız
  13. Fransali

Epic Games Sepetim nasıl?

DL2 sunduklarına göre iyi aslında. Co op modu var ve baya bi vakit sıkılmadan oynatır.
  14. Fransali

Epic Games Sepetim nasıl?

DL 2 ve bf42 alcam ben şimdi sende alabilirsin. BF42 sırf arkadaşlarla oynamak için şart değil ama DL2 alınır
  15. Fransali

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Paraya üzülmez steam , Hadi olsa olsa oyuncuların gitmesine üzülür, zamanla da dolar yeri. Epic games in işine geldi bu sadece .
  16. Fransali

STEAM DE 15 DOLAR NE KADAR YAPAR

Nays yurt dışı alışverişin de biraz fazla alıp iade ediyor genel de. Biraz daha ekleyip dene . Iş bankası kuru kullanıyor olması lazım
  17. Fransali

🔥Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı oyunları tahmin ediyoruz.🔥

Bence bu tweet son gün içindi. GTA V son gün verilmedi mi ? Ubisoft oyununa benziyor bu kapak . FC AC ama çok zor
  18. Fransali

steam profil paylasma postu

tamam o zaman mutlaka bitirin
  19. Fransali

Zamanın da toplamışsınız sony exc leri . Ama o rdr öyle yarım olmamış ERFTGYHUKIO
  20. Fransali

güzel bir ekran görüntüsü sizin için güzel olur. steam leveli 10 level yapınca ücretsiz geliyor.
Top Bottom