Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Turk Telekom >= 50Mbps Evde Internet Sahiplerine 3 Aylik PC GAME PASS Hediye

Yaw allah belalarını ya telefon çekmeyen evde mobil veri bizim internetten daha iyi çekiyor
  2. Göktürk ArdaHan

Steam kış indirimlerinde neler alınır?

Bi battlefield ve mound and blade indirimini sevdim ben
  3. Göktürk ArdaHan

Steam yeterince boş disk alanı yok hatası

Bilemiyorum ama dediğim gibi windows disk için özel alan ayırmışta olabilir 1732204919 Ama sen yinede temp %temp% alanını temizle ve steam üzerinde indirme verisi falan olmalı onuda sil ayarlarda olmalı
  4. Göktürk ArdaHan

Steam yeterince boş disk alanı yok hatası

Güncellemeler için ayırıyor olabilir ssd dram için yer ayırmış olabilir windows kendi için yer ayırmış olabilir ki oyunu indirdikten sonra sana kalan alan ile Windows pek stabil çalışmayabilir ssd ömrü hızlı düşebilir
  5. Göktürk ArdaHan

🔔Oyunların Akakçe Sitesi🔔

Hmm 68TL'Ye days gone 😋hemen dolandırılmalıyım
  6. Göktürk ArdaHan

Steam hesabım güvende değil

Steam ile iletişime geç bu bilgisayardan cihaz ismini at bu cihazım haricinde tüm girişleri kapatırmısınız diye sonra steam guard kur ve şifreni değiş
  7. Göktürk ArdaHan

Steam İndirme Sorunu (Kafayı yicem lütfen yardım edin)

Biz yaparsak kapanıyo onlar ordan sistemden açıyo
  8. Göktürk ArdaHan

Steam İndirme Sorunu (Kafayı yicem lütfen yardım edin)

Modem servis sağlayıcını ara durumu anlat ben alt yapısal olarak modem kurulumumu yeniden yapmak istiyorum de sana modemi komple resetletip yeniden kurulum yapsınlar
  9. Göktürk ArdaHan

Steam'de aldığınız oyunlar size ait olmuyor

E neden lara veriyoz?
  10. Göktürk ArdaHan

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

Çok etmez 3-4k falan
  11. Göktürk ArdaHan

Steam Envantenterim Satılmış?

Steam destek ile iletişime.geç ve durumu ve mağduriyetini anlat + olarak steam guard kur telefona benim hesaba sürekli girmek istiyorlar ama ben burdan onay vermediğim sürece giremiyorlar hatta girmek isteyenlerin ip si belli oluyor o ip üzerinden steam hesabını o cihazdan banlatarak girilmesini...
  12. Göktürk ArdaHan

Steam kartımdan sürekli para çekiyor yardım

Ustam Tek Yapman Gereken Steam'e Durumu Anlatıp Olumlu Dönüş Yapmazsanız Sizleri Cimer'e Şikayet Edeceğim Diyorsunuz Dekontları Ve Steam'in Bizlere Para Gelmedi Yazısını Durumu Anlatarak Cimere Atıyorsun Onlar Sana Kendi Elleriyle Dönüş Yapıyor
Top Bottom