Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Epic Games Hesabımı Geri Alabilir miyim?

Hocam hangi bilgileri istediklerini hatırlıyor musunuz? Zamanında Fortnite oynarken yaptığım alışverişi detaylarıyla belirttim yeterli olur mu?
  2. Johannes Erwin Rommel

Epic Games Hesabımı Geri Alabilir miyim?

Merhabalar, 2023 Şubatında Epic Games hesabımın Maili çalınmıştı ve ben daha yeni kurtarabildim. Tahmin ettiğim gibi hesabın e postası ve şifresini değiştirmişler desteğe ticket atsam yardım ederler mi?
  3. Johannes Erwin Rommel

Steam İndirimi bugün saat kaçta?

Aynı şekilde Bioshock serisi de 20 lira tarzı bir şeydi o da alınabilir almadıysanız
  4. Johannes Erwin Rommel

Metro serisi girer mi sence bir önceki indirimlerde 40-50'lere düşmüş Exodus
  5. Johannes Erwin Rommel

Stratejiler giriyor mu ya ben sadece korku,dedektiflik diye biliyordum.Strateji giriyorsa güzel olur
  6. Johannes Erwin Rommel

Epic Games Hesabım Kaça Gider?

bende dursun istemiyorum oynamıyorum zaten 10-20 ye gitse rahatım
  7. Johannes Erwin Rommel

Epic Games Hesabım Kaça Gider?

Biliyorum hepsi zamanında ücretsiz olmuş oyunlar ancak bu haliyle ne kadara satılır? Ayrıca chapter 1 sezon 7 den beri sahip olduğum fortnite hesabı da var içinde baya bir skin ve dans da var
  8. Johannes Erwin Rommel

Bu arkadaş dolandırıcı mı ? (Steam 300 dolarlık dolandırılma)

Bilmiyorum hocam zaten emin olmak için attım buraya da yoksa eminim uyuyamazdım ben mesajlaşmalardan da anlaşılır çok takmadığım arkadaşı zaten 1663527208 tüh ya niye öyle oldu ki
  9. Johannes Erwin Rommel

Yanıt verenlere teşekkürler adam zaten discorda yeni katılmış belli dolandırıcı olduğu yine de bir sorayım dedim beni asıl kuşkulandıran gerçekten bu adda Valvede çalışan biri olmasıydı ancak taklit hesap çok büyük ihtimalle nereye gideceğini merak ediyorum konuşmayı devam ettireceğim:)
  10. Johannes Erwin Rommel

Evet dostlar az önce yabancı bir arkadaşla aramızda şu şekilde bir konuşma geçti İngilizce anlamayanlar için arkadaşımız kısaca diyor ki ben yakın zamanda yaklaşık 300 dolarlık senin profiline çok benzeyen biri tarafından dolandırıldım ve o kişi ismini değiştirdiğinden yanlışlıkla seni...
  11. Johannes Erwin Rommel

Steamde Kart Kasmak İçin Mükemmel Fırsat

Hepsi indirime girmemiş olabilir ismini hatırladığım 1 tane var o da JRPG bundle müsait olunca diğerlerine de bakarım forumdaki bir tane rehberde vardı 5’i de bulabilirsen oradan da bakabilirsin
  12. Johannes Erwin Rommel

Steamde Kart Kasmak İçin Mükemmel Fırsat

Aynı bunun gibi 4-5 adet Pack ve Bundle var hepsini almıştım geçen indirimlerde
  13. Johannes Erwin Rommel

Steam fazladan 10tl almış?

Mail yoluyla iletişime geç iade edeceklerdir
  14. Johannes Erwin Rommel

Steam kart düşürmek için oyun önerir misiniz

Sadece Cs’de var Vac koruması hepsini yazarsanız hiçbiri çalışmaz zaten en az 3-4 saat oynadıysanız oyunları kartları düşmüştür
  15. Johannes Erwin Rommel

Uygulamayı indirip ayarlardan kara listeyi seçip oyunların id’sini yazıyorsun bir arkadaş bütün VAC korumalı oyunların id’lerini yazmıştı bir konuya bulabilirsem atarım
  16. Johannes Erwin Rommel

VAC koruması olan oyunları kara listeye alırsan ban yemezsin yıllardır var ve ban yiyen görmedim ben
  17. Johannes Erwin Rommel

Xbox Game Pass oyunlarından hangileri güzel ?

:PeepoLeave: Dishonored 1-2
  18. Johannes Erwin Rommel

MCreator virüslü mü(virüs totalde virüslü çıkıyor)

Ben indirmiştim bir şey çıkmamıştı orijinal siteden mi indirdiniz?
  19. Johannes Erwin Rommel

xbox gamepass pc için

İtemsatışta bulabilirsin
Top Bottom