Son zamanlarda çoğu kişiye olmaya başladı. Steam destek ekibinden birisinin hiçbir şekilde Türkçe konuşacağını düşünmüyorum. Global dil olan İngilizceyi konuşur. Muhtemelen dolandırıcı da bunları nasıl yaptığını bilemiyorum.
O saniyede indirdiği MB'ı gösteriyor. Bende de 25-26 arası gösteriyordu. Bir an 25-26 Mbps ile oyun indiriyorum sanmıştım da yanılmışım :D Hevesimiz kursağımızda kaldı.
Yok, demek istediğinizi anlıyorum da oyunu kütüphanede biriktirme gibi bir hevesim yok ve oyun oynamaya da pek vaktim olmuyor. Bir oyunu bir ay içerisinde anca bitiriyorum.
Korsana teşvik etmek istemiyorum da güvenilir siteden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz. Kendim RX 7900 XTX'li sistemde oyunların çoğunu korsan oynuyorum, yapacak bir şey yok.
Böyle bir zam geleceği belliydi. Sony uzun süredir güncellenmemiş kurdan satışını yapıyordu ve uzun süreden sonra da kur güncellemesi yaptı, yapacak bir şey yok.
Bu zamların geleceği belliydi, yapacak bir şey yok. God of War 899 TL olduysa God of War: Ragnarök çıkışını yaptığında en az 1000 TL olacaktır :( Oyun almak da lüks oldu.
Sony bu zamlar için oldukça geç kalmıştı, yapacak bir şey yok. O zaman Ragnarök de hayal olur. PC'ye çıkışını yaptığında en az 1000 TL'den çıkışını yapar gibime geliyor.