Arama sonuçları: *

1. Kızgın Timsah

Steam bakiyemi nakite çevirmek istiyorum.

Maalesef, ihtiyacım yok.
  2. Kızgın Timsah

STEAM DESTEKTEN GELEN HESAP ÇALMA VE DOLANDIRICILIK MESAJI

Son zamanlarda çoğu kişiye olmaya başladı. Steam destek ekibinden birisinin hiçbir şekilde Türkçe konuşacağını düşünmüyorum. Global dil olan İngilizceyi konuşur. Muhtemelen dolandırıcı da bunları nasıl yaptığını bilemiyorum.
  3. Kızgın Timsah

Steam indirme hızı neden yüksek olur.

O saniyede indirdiği MB'ı gösteriyor. Bende de 25-26 arası gösteriyordu. Bir an 25-26 Mbps ile oyun indiriyorum sanmıştım da yanılmışım :D Hevesimiz kursağımızda kaldı.
  4. Kızgın Timsah

Steam Hesabımın Değeri Nedir?

Steam profilinizi atar mısın? Steam'deki oyunlarınız pek para etmez. Önemli olan hesabın leveli ve envanterinizde bulunan eşyalardır.
  5. Kızgın Timsah

Steam şuan indirimde olan oyun önerisi

Just Cause 2'ye bakabilirsiniz, fena oyun değildir.
  6. Kızgın Timsah

Steam bakiyemi nakite çevirmek istiyorum.

Hediyeli oyun satmayı deneyebilirsiniz. Kayda değer indirim yapmalısınız ki millet de sizden oyun alsın.
  7. Kızgın Timsah

Steam Playstation Oyunlarına Zam geldi

Yok, demek istediğinizi anlıyorum da oyunu kütüphanede biriktirme gibi bir hevesim yok ve oyun oynamaya da pek vaktim olmuyor. Bir oyunu bir ay içerisinde anca bitiriyorum.
  8. Kızgın Timsah

Korsana teşvik etmek istemiyorum da güvenilir siteden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz. Kendim RX 7900 XTX'li sistemde oyunların çoğunu korsan oynuyorum, yapacak bir şey yok.
  9. Kızgın Timsah

Korsana döneli çok oldu dostum, oyun fiyatları malum ve şahsen bir video oyununa da bu kadar para bayılmak istemiyorum.
  10. Kızgın Timsah

Anlıyorum, o hâlde şimdiden iyi oyunlar diliyorum :)
  11. Kızgın Timsah

Oyun kötü değil, oyunun tek sıkıntısı var ki o da 6 saat civarında sürüyor ve hikâyesi 6 saat civarında süren bir oyuna da dünya kadar para isteniyor.
  12. Kızgın Timsah

Steam Playstation Oyunlarına Zam Geldi!!

Anlıyorum. O hâlde Valhalla alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun ve iyi oyunlar.
  13. Kızgın Timsah

Valhalla'dan ziyade RDR2 almanız daha mantıklı olur, saracaktır.
  14. Kızgın Timsah

Days Gone şimdi hiç alınmaz. Oyun aşırı tekrara sarıyor.
  15. Kızgın Timsah

Böyle bir zam geleceği belliydi. Sony uzun süredir güncellenmemiş kurdan satışını yapıyordu ve uzun süreden sonra da kur güncellemesi yaptı, yapacak bir şey yok.
  16. Kızgın Timsah

Umarım kırılır. O oyunu bayağıdır bekliyorum, fiyatı da malum.
  17. Kızgın Timsah

Umarım gelir diyelim :D Muhtemelen çıktığı gün kırılır.
  18. Kızgın Timsah

Epic Games Playstation Oyunlarına Zam geldi

Sanmam. İndirimli hâli bile 600 TL civarında olacaktır.
  19. Kızgın Timsah

Bu zamların geleceği belliydi, yapacak bir şey yok. God of War 899 TL olduysa God of War: Ragnarök çıkışını yaptığında en az 1000 TL olacaktır :( Oyun almak da lüks oldu.
  20. Kızgın Timsah

Epic Games Playstation Oyunlarına Zam geldi

Sony bu zamlar için oldukça geç kalmıştı, yapacak bir şey yok. O zaman Ragnarök de hayal olur. PC'ye çıkışını yaptığında en az 1000 TL'den çıkışını yapar gibime geliyor.
Top Bottom