Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Oyun indirme sorunu kings bounty

ne gibi bir hata veriyor ss alabilirmiyiz
  2. KSF Eren

EPİC GAMES OYUNLARI STEAM REMOTE PLAY İLE OYNANABİLİR Mİ ?

yukarda yazdı biri ordan öğrendim senin gibi millet boş şeyler yazmamış o yüzden
  3. KSF Eren

parsec adlı uygulama ile epic game remote play oynanıyor fazla bilmiyorsan konuşma kardeşim 1709502974 bizzat kendim indirdim test ettim kardeşimle beraber epic gamesden almış olduğum fc24 ü uzakdan o kendi pc sinden ben kendi pcemden rahat bir şekilde oynadık
  4. KSF Eren

PARSEC GÜVENİLİR Mİ ?

bende 500 mbps internet var superonline sıkıntı olmaz o zaman inşallah
  5. KSF Eren

PARSEC GÜVENİLİR Mİ ?

virüs falan bişey yoktur demi temiz 1709413250 bide yayın yapan bilgisayarın mı interneti daha iyi olması lazım yoksa ikisinkidemi iyi olması lazım
  6. KSF Eren

PARSEC GÜVENİLİR Mİ ?

Merhabalar parsec adlı uygulamayı bilgisayarıma indirip kurmak istiyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım ? Güvenilir bir uygulama mı ? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  7. KSF Eren

niye yersiz olsun fakiriz öğrenciyiz türk genciyiz her türlü şeyden faydalanmamız lazım
  8. KSF Eren

benim bilmediğim vardır belki niye kızıyonuzki
  9. KSF Eren

Merhabalar epic games den fc24 aldım. Arkadaşımla veya kardeşimle uzak dan oynamak istiyorum fakat oyun dışı oyun ekleyince steamdan açılmıyor fc24 bunu halletmenin başka bir yolu var mı ? Sadece fifa içinde olmayabilir başka her türlü oyun için bu hizmeti kullanabilir miyim ? Bilen arkadaşlar...
  10. KSF Eren

Steam durdun yere paramı bekleyeme aldı.

max 1 2 güne gelir ya merak etme
  11. KSF Eren

başka bişeymi alcaktınki
  12. KSF Eren

1 gün sonra geliyo para la sonuçta para lazım diye satmadınmı her türlü gelcek para
  13. KSF Eren

o banada oldu bu aralar sistemde sıkıntı var diye düşünüyorum csgo da 25 tllik silah sattım beklemeye aldı parayı 1 gün sonra geldi
Geri