Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Steam Profilim Sizce Nasıl ?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199047757794/
  2. Kaneki Ken

Steam Arayüz güncellemesi gelmiş

Galiba betadan çıkalı bir hafta olmuş ama benim steam yeni güncellendi xd
  3. Kaneki Ken

Haklısın şimdi farkettim :d
  4. Kaneki Ken

Yıllar sonra sonunda arayüz güncellemesi gelmiş daha modern bir görünüm kazanmış dün yoktu az önce açınca farkettim ben de.
  5. Kaneki Ken

Steam Koleksiyon Kart Sınırı

Hesabın telefonda steam guarda bağlı ise beklemeden satarsın ve ztn satma sınırı yok eğer steam guard bağlı değilse 2 hafta bekletiyor
  6. Kaneki Ken

Steam koleksiyon kartları ne işe yarıyor?

O oyuna ait tüm koleksiyon kartlarını toplayıp rozert işliyip arkaplan düşürebilir ve steam hesabının levelini arttırabilirsin ya da pazar da satabilirsin kartları veya arkadaşlarına yollayabilirsin
  7. Kaneki Ken

Steam hesabım ve epic games hesabım ne kadar eder?

Tamam hocam yardımın için sağol
  8. Kaneki Ken

Eyw forumda rehberi var ordan bakarak yaptım 1659880552 Hocam fiyat konusunda eminsiniz değil mi ilana koyucam da ve steam hesabımda ki arkaplan satılınca 20 tl bakiye olcak hesapta
  9. Kaneki Ken

O mağaza fiyatı ona göre fiyatla satmaya çalışsam alan olmaz 1659880167 Forumdan falan alıcı çıkar mı ki acaba?
  10. Kaneki Ken

Nerden satabilirim?
  11. Kaneki Ken

Sence alan olur mu?
  12. Kaneki Ken

https://steamcommunity.com/profiles/76561199047757794/ steam hesabım bu şuan bir tane 20 tllik arkaplan satıyorum pazardan eğer satılırsa hesapta 20 tl bakiye olucak bunu hesaba katarsanız fiyat söylerken sevinirim. Epic Games hesabımda ki oyunların fotoğraflarını da attım ayrı ayrı olarak...
  13. Kaneki Ken

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

Oyunu indirimde alıp kartların 3ünü düşürüp kalan eksik olanları alarak daha uyguna getirilebilir
  14. Kaneki Ken

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

Zamanında forumda bu yöntemi önermiştim birkaç arkadaşta dahil olmak üzere yapmıştık ben kar etmiştim 25 tl ye falan da satmıştım
  15. Kaneki Ken

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

Bundle çıktı birkaç oyun verdi ikisinden kart düşürebiliyorum şuan idle master açıkm düşüyor biri 30 40 kr değerinde kartlar düşürüyor diğeri ise tanesi 1 tllik kartlar düşürüyor baya karlıyım şuan 1 tl olma sebebi oyun şuan steamde satılmıyor ama oyunun keyi hala varmış o da baan denk geldi...
  16. Kaneki Ken

Steam Harici Koleksiyon Kartı Satma

O kartı yüzde 99 satamazsın steamdeki bazı insanların absürt fiyattan koymasından kaynaklı bir fiyat o ona bakma almak isteyenlerin kaç tl istediğine bak
  17. Kaneki Ken

Steam'e para yatıramıyorum

Limitte bir sıkıntı yok bilmiyorum maalesef
  18. Kaneki Ken

Steam'e para yatıramıyorum

Kartta harcama limiti olabilir kontrol et istersen
  19. Kaneki Ken

Steam 10,29TL'ye ne alabilirim ?

Önemli değil hocam hayırlı olsun şimdiden
  20. Kaneki Ken

Steam 10,29TL'ye ne alabilirim ?

Hocam dediğim gibi bu indirimlerde half life oyunlarını pas geçin bir daha ki indirimde black mesa + valve complete pack alın rahatınıza bakın
Top Bottom