Arama sonuçları: *

1. L

Epic Games'e girebiliyor musunuz?

Teşekkürler O da var tabii hocam :) Teşekkürler
  2. L

Bazı oyunlar steamde olmuyor ya hani :)
  3. L

İnternet sitesinde bir sıkıntım yok fakat masaüstü programında sıkıntı var. Cidden steam ile aralarında yüzyıl fark var. Bu kadar işlemeyen bir program görmedim ben, bu sorun eskiden de olmuştu.
  4. L

Güncellemesini nasıl yapacağım? Açılmıyor ki zaten Silip tekrar yüklersem oyunlar gider.
  5. L

Epic Games'e 2 gündür giremiyorum. Güncellemen başlarken lütfen bekle sorununu alıyorum. Acaba sunucular vs mi bakımda, siz girebiliyor musunuz?
  6. L

Epic Games "Güncellemen Başlarken Lütfen Bekle" sorunu

Hocam aynen öyle de çözdüm sorunu sabahtan beri uğraşıyordum. Formatla bile düzelmiyormuş, windows da güncelleştirme hizmetine bağlanamıyordu, aslında TTNET'i arayınca direkt çözüyorlarmış. İnternette bayağı bir araştırma yaptım neyse işte TTNET'tekiler çözdü hemen, teşekkürler ayrıca ilgin için.
  7. L

Epic Games "Güncellemen Başlarken Lütfen Bekle" sorunu

Arkadaşlar başlıktaki sorunla karşılaşıyorum sabahtan beri bekledim modemi resledim vs. bir şeyler denedim fakat yine de açılmıyor acaba serverlarda mı sıkıntı var giriş yapabilen var mıdır? Teşekkürler.
  8. L

Epic Games 3 Haziran Oyunu.

İngilizcem olmayınca ben; "Oha Epic Games Mystery Game veriyorrrr goşuuun" !
  9. L

Epic Games'in bu akşam vereceği oyun Ghostrunner olabilir mi?

24 TL oyun zaten, şu anda da indirimde. İndirimdeki bir oyunu vermek saçma olur bence iadeler ile uğraşırlar sonrasında. Fakat verirlerse alırım tabii :)
  10. L

Xbox gamepass pc de fifa 21 var mı?

Fakat 10 saat oynama hakki var onu unutmussunuz herhalde.
Top Bottom