Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Epic Games Kuponu Çalışmıyor

bu geldi şimdide 24 saat alışveriş yoğ sana diyor. 4 defa filan denedim
  2. Mırnav

denedim olmadı
  3. Mırnav

Daha dün kupon uygulanıyordu. Parayı kırdım şimdi alacaktım kartın reddedildi diyor. Kartla alakalı gram durum yok. Sadece epicte oluyor. %33 indirim uygulanmıyor.
  4. Mırnav

Epic Games'ten oyun almayanlar ve Steam fan olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlarıma çok oyunum var demek dışında yani kısaca prifl geliştirmek dışında pek de bir haltı yok dediğin gibi.
  5. Mırnav

Ana Konu 🍁Steam Sonbahar İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri! (22-29 Kasım)🍁

Metro bundle alınır mı? Metro hiç oynamadım, bir ara oynayacaktım ama unutmuşum. Size göre 3'leme nasıl? Özellikle metro exodus. Ağır Aksiyon, korku severim. RPG'den nefret ederim. Grafikler benim için önemli.
  6. Mırnav

1 oyunu 7 TL şu an al onu. 2 oyunu için o oyuna 30 TL den fazla verilirse ziyandır.
  7. Mırnav

Geçen yıl 13 TL diye hatırlıyorum o pakedi. 1669148083 RDR 2
  8. Mırnav

Xbox Game Pass Kasım 2.yarı Oyunları Açıklandı!

Dune harici tanıdık bir şey göremedim. 1668630283 Manyak fiyat veriyor her firmaya satın alım işlemlerinde microsoft Reddetmek elden bile değil. Yakın zamanda görmemiz muhtemel.
  9. Mırnav

Minecraft'ı sitesinden almak mı Xbox'tan almak mı?

Neden o zaman hala Launcher da hala mojang giriş seçeneği var?
  10. Mırnav

Minecraft'ı sitesinden almak mı Xbox'tan almak mı?

Biri Microsoft hesabına tanımlanıp olarak geliyor, diğeride Mojang fakat ikiside aynı.
  11. Mırnav

Game Pass'te kesin oyna dediğiniz oyun var mı?

Ne demeliyim ki? Sürüsüyle oyun var. Mesela BF serisi mesela Crysis serisi. Sen seç bence. 450+ oyundan bahsediyoruz.
  12. Mırnav

Game Pass'te kesin oyna dediğiniz oyun var mı?

Forza 5 mesela.
  13. Mırnav

Steam Hesabım Ne Kadar Eder ?

Satarsan üzülürüm. Emek var hesapta.
  14. Mırnav

Xbox Games Pass Süresi Bitmediği Halde Aboneliğim Bitti

kod aldıktan bir ay sonra aktifleştirilmezse geçersiz olur.
  15. Mırnav

Steam PUBG indirme hızı çok düşük

Bu sıkıntıyı bende yaşamıştım. Yardımcı olacak varsa bnde dinlerim.
Top Bottom