Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

STEAM ÇÖKTÜ! OYUNLAR HAYAL KIRIKLIĞI :/

Trollun teki yanlış bilgilendirmeden raporlayın
  2. Margot Robbie

STEAM ÇÖKTÜ! OYUNLAR HAYAL KIRIKLIĞI :/

Tarihinde ilk kez derken ne alaka her indirimde bile çöküyor ki
  3. Margot Robbie

Acil Steam Hesabım Ban Yedi

Hayırlı olsun kısa sürmüş bayağı sasirtti
  4. Margot Robbie

Acil Steam Hesabım Ban Yedi

Platin sacli izmirli kıza karşı bizim çaresizlik 1734122821 Dostum destek ile iletişime geç bayağı bir darla ama netice alır misin bilemiyorum
  5. Margot Robbie

BU STEAM HESABINA KAÇ PARA VERİRDİNİZ?

Ban bulaşmış hesabı para verseler almam
  6. Margot Robbie

Arkadaşlar bu ne la bu kadarda değil ama

Bu ne abi arkaya oyun videosu koyup fikir belirtmekte moda oldu şimdi. Gençlerden oy alamadıklarından yapıyorlarmış sözde. Hınclarını gençlerden çıkarıyorlarmış. Yersen.
  7. Margot Robbie

Offline steam hesabı almak ne kadar mantıklı ?

40 dolarmis indirimde 25-30 a düşer alinabilir
  8. Margot Robbie

Offline steam hesabı almak ne kadar mantıklı ?

Bu kadar uzun soluklu bir oyun alınır ya kaç dolar sanki 20-30?
  9. Margot Robbie

Steam Başarımlarınızı tek tıkla %100leyin - Steam Achievement Manager Kullanım

Bunu yapsan hile yaptığın çok belli olur bence bi önemi kalmaz. Kendin yapabiliyorsan başarılısındır oyuna vakit harcamışsındır, yapamamışsan da olduğu kadardır. Ha belki uğraştın bir iki başarım kaldı fullemene, onları da yapamadın o zaman tercihe göre yapılabilir. Ama bütün oyunlarda yapınca...
  10. Margot Robbie

Steam Yaz indirimleri kullanıcı rehberleri

Dolara geçmeden önce ne var ne yok topladık sonra bir daha Steam mağazasından eli eteği çektik hangi oyun ucuz hangisi pahalı hiç bilmiyorum valla konuyu takipledim.
  11. Margot Robbie

Oyun önerisi sistemim düşük

Flat Out 2, Mafia 2, Call of duty 2, Batttlefield 2, Just Cause 2, L4D2, The Witcher 2 Yani sonunda 2 varsa oyna kısaca :D
  12. Margot Robbie

steam hesabım sizce nasıl

Bu editi biliyorum harika ötesi bağımlılık yapıyor, Ana de Armas fanı yapar adamı. Bu videoyu gördüğümde sürekli Margot Robbie daha güzel x10 diyorum.
  13. Margot Robbie

For filan da yazmış ya allahim bu adam hak ehli mıdır nedir 😍
  14. Margot Robbie

Ana de armas hrrrrrrrrr ben cok beğendim 😍
  15. Margot Robbie

Steam kartlar, cevherler, rozetler nedir?

Bir rozet işlemek 100 XP kazandırır. Mesela bu 11 karttan oluşan bir rozet. İşlesen 100 XP Bu da 5 karttan oluşan bir rozet, bunu işlediğin zamanda 100 XP kazanırsın. Yani demem o ki ucuz kartlarla ve az sayıda kartla rozete dönüştürülebilen rozetleri kullanmanız çok daha karlı. Böyle...
  16. Margot Robbie

Call of duty black ops cold war

Yeni COD oyunları artık korsan oynanamıyor diye biliyorum, battle.net de olduğu için kırılamıyor ya da kırılması uzun sürüyor. Korsan oynayamayanlar hesap satın alma gibi yollara da girişiyorlar.
  17. Margot Robbie

Steam da hangi oyunu alayım

Dying Light 2 al hocam
Top Bottom