Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Arkadaşıma hediye oyun almak istiyorum ama hata veriyor

Arkadaşlar arkadaşıma cod modern warfare2 alacağım 70dolardan 35e düşmüş hediye etmeye çalışıyorum ama hata veriyor nasıl çözebilirim acaba ?
  2. MovesLikeJaggeR

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Steam de kutuları sattım csgo da acaba 1.5k tl ile neler alınabilir acaba aksiyon tarzı oyunlar ve street fighter ve tekken tarzı oyunlar pc de oynayabilecegim ne alınabilir zorunda da değilim
  3. MovesLikeJaggeR

Steam takas banı kaldırma

Tamamdır sağolasın kardeşim
  4. MovesLikeJaggeR

Herhangi bir oyun olur mu ? çok kasa var yoksa uğraşmayacağım da :)
  5. MovesLikeJaggeR

Belki 10 yıllık hesap
  6. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar steam de takas banım var bunu nasıl kaldırabilirim acaba. 10tl bakiye var bununla bir şey alsam oyun falan acaba düzelir mi veya başka bir şey ile düzelme şansı var mı steam guard falan var telefonda. Yazan hata şu şekilde : 7 Gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve...
  7. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar Nvidia geforce'a Marvel’s Midnight Suns kodu nası kullanılır

Başlıkta belirttiğim gibi geforce da kod gelmiş bugün bakınca acaba bu kodu nasıl kullanıcam son gün bugün diyor nasıl yapabilirim acaba?
  8. MovesLikeJaggeR

Steam'da ki nakiti nasıl hesaba geçiririz en az komisyon ile

Bakalım yapacağım bir şeyler şu takas banını halletmem lazım
  9. MovesLikeJaggeR

Ben bayağıdır oynamıyordum valorant çıktığından beri kasalarda değersiz diye duruyordu bugün bir bakayım dedim elimde ki en ucuz kasa olmuş 7 8 tl ve bende 103 kasa var
  10. MovesLikeJaggeR

Bende öyle tahmin ediyorum ama sadece skin olarak düşünürseler sıkıntı olabilir
  11. MovesLikeJaggeR

Bir de bu kasalar cs2 geçecek mi beyler sonradan patlamayalım ?
  12. MovesLikeJaggeR

Onu biliyorum bıçaklar çok pahalanmis dedim bir bıçak alayım satarım diye de en kötü bıç 2k dan başlıyor
  13. MovesLikeJaggeR

Mesela 7tlye de kasa var envanter de 74tl ye de eldiven kasası da var 20 30tl lik kasalar da
  14. MovesLikeJaggeR

Valla ben de değer kazanır diye düşünüyorum en kötü bu fiyatlara yine gider diye tahmin ediyorum ama
  15. MovesLikeJaggeR

Şuan satmak mantıklı mı o zaman
  16. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar malum cs2 geliyor ve ben eskiden csgo oynuyordum kasalar 50kuruş falandı şimdi baktım da kasalar çok değerlenmiş 7tl lik de kasa var elimde 74tl likde toplamda 103 tane kasa var ortalama 2.5 3k çıkar hemen hemen diye tahmin ediyorum bunları satsam en kolay nasıl nakite çevirebilirim...
Top Bottom