Arama sonuçları: *

1. N

Steam Yeni Aile Sistemi ve Aile Paylaşımı

Bildiğiniz gibi Steam yeni aile sistemini duyurdu ve isteyenler betaya katilabiliyor benim merak ettiğim ettiğim konu Steam ailesine katıldıktan sonra hala aile paylasimi ile ailede olmayan birisiyle oyunlar paylasilabiliyor mu yoksa aileye katıldıktan sonra aile paylaşımı kalkıyor mu Betaya...
  2. N

10tl ye 145 TL lik Steam kodu alma

Ana bayi nedir 😄 Steam in kendisi ana bayi olamıyormuymuş sakın itimat etmeyin ha bazı sitelerde oyunları key olarak değil Steam hesabı olarak veriyorlar onlarda da kendine ait olmuyor tavsiye ETMEM!!!
  3. N

death stranding alabildiniz mi

Destek kısmından directors cut versiyonunu gördüm site yoğunluğundan alamadım diye mesaj atmıştım gelen cevapta verecekleri sürümün zaten directors cut olmadığını yanlışlıkla directors cut verdiklerini sonra normale dondurduklerini söylediler 😐 Yapacak bir şey yok Allah kabul etsin hiçbir şeyin...
  4. N

Epic Games'ten oyun almayanlar ve Steam fan olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aradaki fiyat farkını fazla değilse steami tercih ederim çünkü; 1-Arayüzü daha düzgün 2-topluluk olayları güncelleme detayları gibi bilgiler direk önüne çıkıyor 3- ekran görüntüsü almak daha kolay 4- Toplu bir yerde durması daha güzel oluyor
Top Bottom