Arama sonuçları: *

1. OnTheRoonKilled

Steam indirimleri ne zaman başlıycak

Eee kanka 10dk oldu hala yok. :ROFLMAO::ROFLMAO:
  2. OnTheRoonKilled

Zup! oyunlarından düşen kartlar ile ne yapmalıyım?

Açık konuşmak gerekirse düşük kâr sağlamıyor gayet iyi bir kâr sağlıyor ama şanslı isen oluyor bu da. İdle Master üzerinden 2 saat içinde bazen neredeyse tüm kartları düşebiliyor ki bu bana oldu daha önce gelen tüm kartları satıp üzerine oyunları da iade ederek 25₺'ye yakın bir para getirisi...
  3. OnTheRoonKilled

Sana onun arka planını bazı indirim kuponları ve level veriyor. Level ile arkadaş ekleme listen açılıyor ve ek olarak steam profiline vitrin vs ekleyebiliyorsun.
  4. OnTheRoonKilled

Tüm kartları toplayıp rozet kısmına geleceksin rozeti işleye tıklayacaksın. Level atlarsın.
  5. OnTheRoonKilled

Şu ana kadar steame kaç TL yatırdınız

Maalesef tek tek hesapladım.
  6. OnTheRoonKilled

Şu ana kadar steame kaç TL yatırdınız

Şu anda kullnadığım hesaba tam olarak 1.804,88₺ yatırmışım toplamda diğer hesabı bilmiyom ama onda da bi 1200 vardır. :D
  7. OnTheRoonKilled

Steam VAC ban açılmıyor

VAC ise amkanı yok açılmaz ciddi anlamda haksız bir ban olduğunu belirlenmediği sürece. Zaten yaptığınız şey ban sebebi.
  8. OnTheRoonKilled

Bu devirde değil arkadaşınıza babanıza bile güvenmeyin!!!!!

Steam Desteğin ben Büllüklerini öpeyim. 3 saat içinde hesabımı bana geri verdiler. Bu saatten sonra babanıza bile güvenmeyin.
  9. OnTheRoonKilled

Rusa nasıl dava açabilirim ki. :D Hesabı kilitledim şu anda ticket attım ayrıyeten bakalım neler olacak. İnşallah alabilirim fazlasıyla oyunum var içinde ve fazlasıyla da para verdim. 1628622320 Vallaha ip vs gelmedi direkt anında steam guard şifre eposta ve telefon gitti. :D
  10. OnTheRoonKilled

Hesabımı kilitledim şimdi ise steam'dan cevap bekliyoruz. Eğer ben kullanamıyorsam onlar da kullanamayacak.
  11. OnTheRoonKilled

Öyle olursa yapacak bir şey yok yani. Çevrim dışı modda oyunun oynandığı saat işliyor mu? Ayrıca acaba şu anda hesap kitlendi mi kitlenmedi mi?
  12. OnTheRoonKilled

Sanal arkadaşım olsaydı keşke.
  13. OnTheRoonKilled

İçinde para yoktu en büyük sorun VAC ibaresinin olması olurdu. Hesap başta tamamen gizliydi destek talebi açtıktan sonra tamamen görünür oldu ve arkadaşlarımın silindiğini gördüm şu anda hesap çevrimdışı diyor onun haricinde bir şey gözükmüyor. Bu destek talebini atınca hesap kilitleniyor mu?
  14. OnTheRoonKilled

İnşallah geri alırım ya. Cidden göz göre göre böyle bir hata yaptım. Normalde imkanı yok yapmam dalgınlığıma geldi.
  15. OnTheRoonKilled

Şifre onların belirlediği karışık bir şifre mi oluyor?
  16. OnTheRoonKilled

Ben bu hesabı nasıl bloke edebilirim ya. Arkadaşları sildileri şimdi ne yapacakları belli olmaz.
  17. OnTheRoonKilled

Şimdi bizim bir discord grubumuz vardı orada here atıp bu linki attı ben de dedim bak yaptın mı patlamayak. Bana dedi aga yaptım sorun yok fln ben de güvendim normal bir şekilde giriş sağladım. Son kısımda işkillendim ama iş işten geçti steam guard'ı girmem ile tüm cihazlarımdan çıkılması ile...
  18. OnTheRoonKilled

Son satın aldığım oyunun faturasını ekledim ss alıp zaten.
Geri