Arama sonuçları: *

1. Riley

Steam VAC BAN Kaldırma.

Evet usta öyle. Riot falan da kafasına göre ban atıyor. Logitech Mouse programı yüzünden banlanan birini görmüştüm.
  2. Riley

Steam VAC BAN Kaldırma.

Şu ana kadar forumlarda senin gibi post atan binlerce insan görmüşümdür. Bi tanesinin bile VAC Banının açıldığını görmedim. Sen en iyisi üzerine bir soğuk su iç.
  3. Riley

Steam Cüzdan Kodu İle İlgili Sorunlar

Merhaba arkadaşlar, Oyunfor'dan Steam Cüzdan kodu almayı düşünüyorum. Steam Cüzdan kodu alıp da sıkıntı yaşayan var mı? Ya da ne gibi sıkıntılar yaşarım?
  4. Riley

Epic Games Döviz Kurunu Guncelliyor!

İsterse her oyun %50 daha ucuza satılsın ben de sırf launcher yüzünden Epic'e para vermem. 2021'de en son bi kütüphane güncellediler daha da bir şey yapmadılar. Ben böyle rezil bir launcher görmedim sorunları, performans problemlerini, çökme sorunlarını, indirme sorunlarını, cloud sorunlarını...
  5. Riley

Epic Games Döviz Kurunu Guncelliyor!

Epic'ten oyun almayın aldırmayın. O lanet launcherda oyun oynayacağıma aradaki fark ne kadarsa gidip Steam'den alırım daha iyi.
  6. Riley

100 Tl oyun önerisi ?

Detroid Become Human
  7. Riley

Epic Games hakkımızı mı yedi?

Max Epic Games. Çok da bir şey beklememek lazım. Rezil bir firma zaten, yaptığı hiçbir şey düzgün değil. Önce Launcherını düzeltsin sonra oyun dağıtsın. 2018'den beri trilyon sorun var hiçbirini düzeltmediler.
Top Bottom