Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Steam Dolara geçti ama bu sitede hala TL ACELE ÇÖKK (SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR LİNKLER)

Herkes oyun alma telaşına kapıldı ama bu kadar oyunu oynamaya vakti olan var mı benim vaktim olmuyor hiç Doom Eternal i çok sevdim ama bir kaç gündür girmeye vaktim olmuyor hiç.
  2. Ritim Ustası

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Steam Türkiye den gelecek parayı zerre umursamıyor herhalde hala bu fiyatlara Steam den oyun alırım diyen var mı? Varsa gereksiz hiç bir faydası olmayan steam hesabı kasanlar alır herhalde normal birisi hayatta bu fiyatlara almaz. Şimdi Epic games e destek olalım desem onunda ileride böyle yapıp...
  3. Ritim Ustası

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Wolfteam de en azından azıcık bi parayla çok iyi envanter diziyorduk şimdi ki oyunlar tam bir leş leş kıçı kırık skinleri millete uçuk fiyatlardan kitliyorlar zaten şimdiki oyunlar bu oyunun zevkini vermiyor
  4. Ritim Ustası

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Son oyun hakkımı Metal Gear Solid V ten yana kullandım siz kapanışı hangi oyunla yaptınız :D
  5. Ritim Ustası

Geforce Now failure no license hatası!

Arkadaşlar 1 haftalık GFN Premium aldım Baldurs Gate 3'ü denemek istiyorum ama resimdeki hatayı veriyor.
  6. Ritim Ustası

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

İyi ki oynayacak fazla vaktim olmuyor yoksa oyuna para dayanmaz Witcher 3 ü 10 yılda bitirmeyi planlıyorum
  7. Ritim Ustası

Gamepass mantıklı mı

Video daki yöntemi uyguladım ve mutlu son valla oyunlara deli gibi zam gelecek 1-2 oyun fiyatına 3 yıl bir çok oyuna erişme fırsatım oldu. 1035 TL hiçbir şey bu kadar oyun için Forza 5 indirdiydim aşırı keyif aldım mükemmel oyun Steam 300 TL bayılacağıma 1 oyun için Gamepass alıp 3 yıl tadını...
  8. Ritim Ustası

Epic Games Gizemli Oyun günleri tekrar başladı!

Fifa 23 ü verirler mi?
  9. Ritim Ustası

Etail. com oyun satan bu site güvenilir mi?

Bana satın alır almaz geldi kod 1669740891 Cracklı uygulamalardan daha sıkıntılı bu çeviri yamaları cracklı uygulamaları mecburiyetten kullanıyorum ama çeviri yamaları yüklemem kolay kolay Fifa 23 optimizasyonu çok kötü Fifa 22 alacaktım onda indirimin zerresi yok Forza 5 200 olsa alırdım direk
  10. Ritim Ustası

Çeviri yamalarına pek güvenmiyorum son 2 oyun daha alacam sonra bir daha başka oyun almam herhalde Forza 5 ile Fifa 22 ikisi de şuanda çok pahalı fiyatları
  11. Ritim Ustası

Valla çok oyun aldım yeterli bu kadar Marvel's Spider-Man Remastered da Türkçe dil desteği yok ama GOW da var bu yüzden onu tercih ettim Türkçe dil desteği koymayan firmalara ayar oluyorum birde RDR2 yide denedim oyun çok ağır ve Türkçe dil desteği yok ve çok fazla zaman istiyor çok popüler diye...
  12. Ritim Ustası

175 e aldım arkadaşlar şuanda oyunu yüklüyorum
  13. Ritim Ustası

Arkadaşlar bu site güvenilir mi GOW almayı planlıyorum https://etail.com.tr/
Top Bottom