Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Cs 2 Kasa düştü nasıl nakite çevirebilirim?

Cs'de hala şey devam mı ediyor her hafta 4 hediyeden birini seçme oradan mı düştü size
  2. SEmrey

İtem satiş dava açabilirmi?

O yüzden 2. el olarak hesap satın alma sıkıntılı bir iş, bir şey olursa ortada bekleyecek olan sen oluyorsun. Eğer hesap satacaksanda hesabı ilk kuran sensen satmalısın, yoksa kimseye güven olmaz. Bende 3-4 tane hesap verdi hepsinin ilk kuran ben olduğumdan dolayı sattım yoksa hayatta satmazdım...
  3. SEmrey

Böyle zaten bissürü dolandırılmalar oluyor. Hatta bir tanesini arkadaşım yapmıştı, 2 Yıl önce facebooktan hesabını satmıştı parayıda aldı. Hesabı sattıktan 1 yıl sonra tekrar hesabı kendisine çekti. Hesaba bi girdiğinde 8-9 tane vandal, 8-9 tane phantom ve o kadar'da bıçak vardı. Sonra hesabını...
  4. SEmrey

Hatta bununla ilgili olaylarda yaşadım. Arkadaşım instadan hesabını satıcam diye ***** hesabını kaptırmış, o da öyle alma yöntemi olduğunu bilmiyordu. Neyse hesabı geri aldık sonra oyun oynarken bi çocuk yazdı biz bu hesabı daha bugün aldık niye geri hesabımı çalıyorsunuz diye bi yazı var...
  5. SEmrey

Hesabı zaten ilk sen kurduysan. Sadece sen geri alabilriisn hesabı. Çünkü hesabı almak için ne zaman hesap oluşturuldu,hesabı kuraruken kullandığınız e-posta sizdemi, ilk açtığınız karakter, ilk aldığınız skin,ilk açtığınız karakter, doğum tarihiniz, hangi sezon oyuna başladığınız, gibi sorular...
  6. SEmrey

Dur tahmin edeyim, elinde başkasından kalma bi valorant hesabı vardı ve o hesabı sattın. Sonra başkası gelip o hesabı çekti.
  7. SEmrey

Steam benden habersiz takas

Valla anlam bulamadım çok saçma geliyor. Adam 2 yıldır senin hesabında takılıyor. Sağlık olsun dostum en azından hesap senin elimde
  8. SEmrey

Buraya girip ismimi Pablo Escobar yapmam 10 saniye
  9. SEmrey

Steam hesabın ismi mi o yoksa iPhone telefonun mu
  10. SEmrey

Ben zamanında hesabın bilgilerini paylaştığını düşündüğüm arkadaşının yapmış olacağını düşünüyorum. 1731078588 Çünkü böyle art niyetli bi insan zaten 2022 yılında fişini çekerdi
  11. SEmrey

Ayrıca absürt tarafı 2022 yılından beri sizin hesabınızı kullanıyordu anladığım kadarıyla?
  12. SEmrey

Senin aynasını yaşayan kişilere denk gelmiştim, steam, eşyaları geri vermemişti, umarım sen alabilrisin. En azından hesabını kurtardın giden sadece 30 dolar o yüzden çok takmamanı tavsiye ederim.bol şanslar.
  13. SEmrey

Steam cüzdan hırsızlığı

Dostum burada sen hatalısın, steam bu konu hakkında sana destek olacağını sanmıyorum. 1730707843 Burada senin önlem alman gerekirdi çift doğrulama, düzenli şifre değiştirme vb. bu arada bu konu sayesinde tekrardan çift doğrulamamı açacağım.
  14. SEmrey

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Steam'e min1k harcamışımdır. Ama steam sayesinde de 10k kazandım 😉
  15. SEmrey

Steam De Hiç Bir Oyun Açılmıyor?

Steam destek tarafına yazıp bekleyebilirsin, yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
  16. SEmrey

Steam De Hiç Bir Oyun Açılmıyor?

Steam hesabından çıkış yapıp, tekrar giriş yapın
Top Bottom