Arama sonuçları: *

1. S

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

En düşük benim bildiğim %10 var. Ya aracı bulucaksınız forumdan güvenilir dediğiniz fiyata satıcaksınız yada denilen şekli yapıcaksınız.
  2. S

Size buradan birinin güvenip 400tl vermesi zor. Mecburen aracı bulucaksınız veya daha az alıp bynogame gamesatış gibi sitelere koyucaksınız. Uslubunuzu bozmanıza gerek yok insanlar size tavsiye veriyor ne yapmanızı söylüyor.
  3. S

İndirim yapıyor demiyor zaten. Facebook gruplarında genelde %20-30 arası indirim oluyor ve güvenilirler ordan almak çok daha mantıklı neden yüksek fiyata alsınlar.
  4. S

Epic games cities skylines

Steamdan aldım en iyisi sanırım o.
  5. S

Çevrimdışı hesap almaya karar verdim. Türkçe yama için alıyorum zaten. Steam hesabı olarak vericek ve 10tl gayet uygun bir fiyat gibi. Full türkçe yamasını nereden indirebilirim. (Kupon olsaydı gerçekten çok iyiydi. önceden ücretsiz oyun alınca kupon veriyordu)
  6. S

Cities skylines almayı düşünüyorum. Epic gameste kupon veriyordu 60tl ücretsiz oyun dağıtırken hala geçerli oluyorlar mı ve ne kadarlık bir şey almamız gerekiyor.
  7. S

Fastpay dolandırıldık mı?

Paramın iadesi geldi ve dün çektim kartıma.
  8. S

Steam kur ne zaman güncellenir.

Evet ancak dolar da düşüş sağlandı kurlar ne zaman güncelleneceğini bilmediğim için item alamıyorum.
  9. S

Steam kur ne zaman güncellenir.

Merhaba, steam da kurlar ortalama ne kadar süre ile güncelleniyor.
  10. S

Fastpay Dolandırıldıkmı ?

Kampanyayı bende biliyorum bende aldım. Ancak bazı 3 5 10 tane alanlar için kampanyayı iptal edebilirler. Belki çoğumuzun okumadığı sözleşmede bu yazabilir anlatmak istediğim bu.
  11. S

Sana malı verdiyse bu dolandırılmaya girmez.
  12. S

Dolandırılma gibi bir şey aslında yok. Cüzdan kodu aldınız verildi. Gerisi ekstra.
  13. S

Steamde ki paramı nasıl çekebilirim

Gamesatış bynogame ve bazı ilan verme sitelerinde item alıp satabilirsin. Satarken eline en fazla 100tl geçer büyük ihtimalle oda en iyi şans ile. Ortalama olarak 80 90tl arası geçicektir.
  14. S

Riot games rezilliği ?

Kesinlikle öyle. Saçma, boş başlıklar atıyor arkadaş.
  15. S

Riot games rezilliği ?

Ne alaka rezillik. Saçma saçma başlıklar atmayın. Küre olarak satılanlar da zaten "küre" diye yazıyor. Yazmıyorsa almayacaksın araştıracaksın. Sana zorla aldırmıyorlar.
  16. S

steamden hediye alamıyorum!

O zaman yukarıya bakarsan sorunun ne olduğunu anlayabilirsin. Steam desteğe yaz çözsünler. Arkadaş boşa yazmamış.
  17. S

Buradan hangisine basıyorsun. Senin bunu atman olayı açıklamıyor.
  18. S

Büyük ihtimalle hediye gönderiyor. Kendim de yaptığım için bilgiliyim bu konuda. Steamı ticari amaçlı kullandığımız da cüzdan bakiyesi ile oyun gönderimini yasaklıyor.
  19. S

Sorunun çok onunla alakası yok. Eğer birilerine daha ucuza oyun gönderiyorsun nakit para karşılığı steam bunu engelliyor. Steam desteğe yazmanız gerekli. Hesabınızı güncelleyince düzeliyor.
  20. S

Steam oyun hediye edilmiyor.

Denicem birazdan.
Top Bottom