Arama sonuçları: *

1. S

Discord yasaklı olduğu halde kullanabiliyorum

Pardon tarayıcı anladım vadsfone sağlayıcı
  2. S

Bilemiyorum normal internet ister üzerinde oynama yapamadım 1729002418 Ne bilim ben herhangi bir oyanama yapmadım şans galiba
  3. S

Hocam mesaj yazabiliyorum kullandım dün 1-2 saat 1729002361 Normal dc yüklü hocam tarayıcıdan girmiyorum vpn de kullanmıyorum 1729002377 Yok hocam açık değil skksks
  4. S

Arkadaşlar bildiğiniz gibi dc kapandı telefonumdan bende kullanamıyorum ancak pc den discord açılıyor vpn siz her türlü kullanabiliyorum nasıl oluyor bu anlamadım ben tek bendemi böyle acaba
  5. S

Steam hareketsiz arka plan tavsiyesi yaparmısınız

seçkin almak istiyordum bayadır aslında olurmu 500 tl 600 puandan fazla geliyor herhalde
  6. S

1 dolar 1 puan olarak gözüküyordu ama benmi yanlış gördüm acaba 1725820939 acaba cs2 seçkin alsam 500 tl ye puan gelirmi kabul olurmu
  7. S

hocam önceden olsa eywallda 1 puan 1 dolar diyor yani 500 dolar onalar için çok fazla değil ama tl ye vurursan çok fazl aokadar harcama şansım yok
  8. S

Arkadaşlar 1452 puanım var hareketli arka plan alamıyorum 2k lazım ondan hareketsiz arka plan arıyorum https://store.steampowered.com/points/shop/app/2487130/reward/301113 şunun gibi arkada plan olarak güzel bir hanfendi istoyorum 55k arka plan var hemen almak istemedim siz ne önerirsiniz acaba...
  9. S

discordda bu kanal nasıl oluşturuluyor

hocam direk kanalı özel kanal yapıyor yapmadım nerede tam olarak
  10. S

hayır bu o değil senin dediğini yapınca kanal direk göünmez oluyor bu kanal gözüküyor ama tıkladığında erişim yok diyor
  11. S

arkdaşlar bu kanalı oluşturmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum
  12. S

Discord nors botu oto rol atamıyor

Arkadaşlar nors bot kuruyorum her şey okey ama sunucuya yeni biri katıldığında kayıtsız rolü açtım ekledim ama o role atamıyor nasıl çözebilirim ekstra bir sorum daha var kayıt olan bir kişi çıkınca kaydı nasil silinir
  13. S

discordda bu kanal nasıl yapılıyor

içindeki mesajlar gözüküyor yada sunucu hiç gözükmüyor o emojide gelmiyor
  14. S

discordda bu kanal nasıl yapılıyor

arkadaşlar bu nereden yapılıyor
  15. S

Epic oyun iade ettim fakat para gelmedi

anladım hocam teşekkür ederim
  16. S

Epic oyun iade ettim fakat para gelmedi

Arkadaşlar sifu almıştım 3 gün geçmeden iade ettim 13.01 de iade edilmiş yazıyor işlemlerde fakat para geri gelmedi hayla nays ile satın almıştım
Top Bottom