Arama sonuçları: *

1. SencerSof

EPİC GAMES YETİŞKİNLER İÇİN UYGUNDUR HATASI

Bendede aynı arkadaş bilgisayardan gir olmaz bence dedi bencede galiba öyle bişey ama iki gün önce giriyordu çok saçma
  2. SencerSof

Sen nerenden giriş deniyorsun PC den mi mobilden mi
  3. SencerSof

Aga ben oyunu incelemek için diyorum 1710527963 Nereden ayarlanıyor bulamadım ben büyük syarlamıştım bilerek zaten o yüzden açıyordu bunca zaman neden birden böyle oldu anlamadım hesap kısmında sadece isim soy isim var nereden ayarlanıyor bi kontrol edeyim
  4. SencerSof

Aga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor
  5. SencerSof

YARDIM Steam hesabı almak mantıklı mı?

Sadece bu iki oyunu alıp daha almıyacağım zaten en sevdiğim oyunlar olduğu için birde indirime girmiş 180 liradan bir şey olmaz 1677047520 Hocam bende 5600 istiyordum zaten bir hafta önce ama fiyatlar biraz fazla geldi tabii ki ğsra topluyabilirsem öncelik 5600 bu arada önce hangi parçayı...
  6. SencerSof

Eyvallah teşekkür ederim
  7. SencerSof

Zaten indirimde gta 5 ultimate 85 rdr2 düz versiyonu 95 ultimate 139 ama ultimate e online da dahil dediler bana o yüzden almak istedim normal versiyonda da var mı 1677007764 Birde online için değil hikaye için veriyor öğeleri online için verseydi daha iyi olurdu
  8. SencerSof

Parasını verip oyunu alıyorum o zaman rdr2 ultimate edition gta 5 ultimate edition
  9. SencerSof

Hocam hiç anlamıyorum ya içimde korkuda var para çöp falan olur diye diyorum 220 liraya alıp geçsemmi direk yoksa ETS forza 5 rdr2 gta5 asetto Corsa cod modern warfare olan bir hesap yada buna benzer bir hesap falan varsa link atarmısın
  10. SencerSof

Birde kiralamış olmuyormuşu temelli bizim oluyormuş
  11. SencerSof

Ssd adata vardı stok bitmiş ramları 200 lira farkla Corsair Vengeance seçtim sana yanlış link atmışım 1677000210 Ama ilk maili aldığında oda haşa biliyor olacak genede alamazmı 1677000237 Ben hesabı üstüme alırken ona doğrulama kodu falan gitmesi gerekiyormu 1677000918 Peki 25 TL ye istediği...
  12. SencerSof

Rx6650xt 6700 5500 işlemci civarlarında bir şey istiyorum fazlasına gerek yok
  13. SencerSof

https://www.incehesap.com/sharpen-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61443/?hsu=457776,457827,457782,457785,464666,461901,458349 Param olsa şuan bunu alırım bu tarz bir şey alıcam bir tane dandik marka yok
  14. SencerSof

Hazır sistemler daha uygun olduğu için sistemi para biriktirip almayı düşünüyorum 1676999672 Bende öyle düşünüyorum rdr ile gta yıl alsam diğerleri halledilir ancak daha uygun bir Steam hesabı bulursam o oyunlar boşa çıkıcak boşa gidecek
  15. SencerSof

Hiç bilmem o işleri nereden alabilirim
  16. SencerSof

Bilgisayarım yok yarın bir gün Allah nasib ederse alırım hafta sonları ve yaz tatilinde çalışmayı düşünüyorum oyunlara şimdiden yatırım yapıyorum rdr2 ultimate edition ve gta5 ultimate edition epic ikisi 220 lira almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla Steam hesabı alınca hesaplar oyunlara...
Top Bottom