Arama sonuçları: *

1. TahaCel

FİFA 23 gamepass ile ücretsiz oldumu ?

Ben boşunama 500 tl verdim bu oyuna nakit avans çekip 5 ay taksitli aldım bide
  2. TahaCel

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

pcye virüs bulaşmaz dimi sitelerden
  3. TahaCel

Xbox Game Passte Doom Eternal ve Jedi Fallen oyunları gözükmüyor

anladım teşekkürler bende alim o zaman
  4. TahaCel

he evet knk bişey sorcam ben sana bende gamepass almayı düşünüyomda pc için pes2021 fifa felan varmı içinde
  5. TahaCel

knk göründüğü ss atsana sana bişey demiyorum çünkü bende gözükmüyor la konsol kısmında var ama bilgisayar kısmına yok bende allah allah kafam karıştı benimde
  6. TahaCel

ben burda görmedimde o yüzden söyledim https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games# şuan konsola ayarlı üstten bilgisayarı seçip bakarsanız gözüküyor gözükmüyor oyun burda o yüzden dedim belki doğru değildir
  7. TahaCel

ben sadece konsol için var diye biliyorum o oyunu pc için var mı bilmiyorum gamepassta
  8. TahaCel

Xbox game pass oyunlarım açılmıyor

hmm hiç bilmiyorum takipteyim pc den mi oynuyorsun xbox tan mı bende xbox series s alcamda merak ettim konuyu takipdeyim
  9. TahaCel

Xbox game pass oyunlarım açılmıyor

üyeliğiniz bitmiş olabilir mi ?
  10. TahaCel

Witcher 3 iade ettim para bana yatmasına rağmen hala kütüphanede

bendede olmuştu bug knk açmıyor oyunu zaten sil gitsin silince düzelil,yor kütüphaneden silince
  11. TahaCel

Steam 15,03TL ile öneri istiyorum.

bendede 3.60 var önerin ? :D
  12. TahaCel

Steam yaz İndirimlerinden 42 liraya ne alınır?

başlıkta ne yazıyordu görmedimde değiştirmiş heralde arkadaş
  13. TahaCel

STEAM PES 2021 hangi versiyonu almalıyım ?

Benimde yok zaten çok oyunun aldığım oyunları hepsi zaten eski pcm kaldırmadğı için yeni pc alınca alıcam dediğim oyunlar oynucam diyip yeni pc aldım hiç oynamıyorum işte pubg felan bir hevesle almıştım hatta pc yi almadan önce indirimdeydi aldım :D
  14. TahaCel

düşünmen yeter zaten şaka yaptım :D bilmem güzeldi aldım ilk kez valorantta bu kadar para yatırdım zaten pes almam için kol almam lazım bide ooo geçen almıştım indirimde sonra geri iade ettim nedense :D
  15. TahaCel

bi denede bana hediye et la para yok valoya yatırdım :( yağmacı vandal aldım
  16. TahaCel

3 aylik discord nitro para cekiyor bir kaç arkadaşta yaşanan sorun

Bende bunu anlatmaya calisiyordum kfkg 🤣
  17. TahaCel

@Arex tamam iste bendede para olan kartimin içinde cekiyor sonra iade ediyor bide ben başka bir hesaptan daha aldim nitro onada ininal kartimi girdim hic kullanmadigim almistim duruyodu icinde para yoktu ondan para cekme denemesi yapılmamış para olmadiği icin veya para olmadığı için...
  18. TahaCel

Sanal kartin icinde para varmiy di peki ? Ben 2 hesaptan aldim biride hic kullanmadiğim ininalimi girdim para yoktu icinde para cekme denemesi olmamis toslada para vardi cekme denemesi olmus geri iade verildide zateb
  19. TahaCel

bende şeyden korktum aslinda o konudaki arakadaslarin iadesi gelmiyince belki bidaha cekip geri iade vermez sandim o yüzden tamda bir sey alcaktim sabah :l tedirgin oldum
  20. TahaCel

Yazmıs zaten bende arkadaslari bilgilendirmek için açtım konuyu 1 usd çekiyormuş herkes gerçekmi felan diye ne deniyordu unuttun temkin amaclı işte sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş adamlar 1 usd nedir ki diye cekiyorlar güvenlik amacli bizde 8.95 olarak gözüküncr insan korkuyor 1 tl olsa keşke...
Geri