knk göründüğü ss atsana sana bişey demiyorum çünkü bende gözükmüyor la
konsol kısmında var ama
bilgisayar kısmına yok bende allah allah kafam karıştı benimde
ben burda görmedimde o yüzden söyledim
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games# şuan konsola ayarlı üstten bilgisayarı seçip bakarsanız gözüküyor gözükmüyor oyun burda o yüzden dedim belki doğru değildir
Benimde yok zaten çok oyunun aldığım oyunları hepsi zaten eski pcm kaldırmadğı için yeni pc alınca alıcam dediğim oyunlar oynucam diyip yeni pc aldım hiç oynamıyorum işte pubg felan bir hevesle almıştım hatta pc yi almadan önce indirimdeydi aldım :D
düşünmen yeter zaten şaka yaptım :D bilmem güzeldi aldım ilk kez valorantta bu kadar para yatırdım zaten pes almam için kol almam lazım bide ooo geçen almıştım indirimde sonra geri iade ettim nedense :D
@Arex tamam iste bendede para olan kartimin içinde cekiyor sonra iade ediyor bide ben başka bir hesaptan daha aldim nitro onada ininal kartimi girdim hic kullanmadigim almistim duruyodu icinde para yoktu ondan para cekme denemesi yapılmamış para olmadiği icin veya para olmadığı için...
Sanal kartin icinde para varmiy di peki ?
Ben 2 hesaptan aldim biride hic kullanmadiğim ininalimi girdim para yoktu icinde para cekme denemesi olmamis toslada para vardi cekme denemesi olmus geri iade verildide zateb
bende şeyden korktum aslinda o konudaki arakadaslarin iadesi gelmiyince belki bidaha cekip geri iade vermez sandim o yüzden tamda bir sey alcaktim sabah :l tedirgin oldum
Yazmıs zaten bende arkadaslari bilgilendirmek için açtım konuyu 1 usd çekiyormuş herkes gerçekmi felan diye ne deniyordu unuttun temkin amaclı işte sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş adamlar 1 usd nedir ki diye cekiyorlar güvenlik amacli bizde 8.95 olarak gözüküncr insan korkuyor 1 tl olsa keşke...