Arama sonuçları: *

1. Uğur

Steam Çöktü mü ? Bağlantı Yok

Her hafta bu zamanlar yani salıdan çarşambaya geçerken gece steam bakıma girer normal bi durum. Burdan da detaylı bakabilirsin https://steamstat.us/
  2. Uğur

STEAME ERİŞİM ENGELİ ??

Her hafta bu zamanlar yani salıdan çarşambaya geçerken gece steam bakıma girer normal bi durum. Burdan da detaylı bakabilirsin https://steamstat.us/
  3. Uğur

steam cıkış yapma tusu kayboldu?

Steam ayarlarına gelip ordan arayüze gel daha sonra en altta görev çubuğu tercihleri var ona bas oradan açıp kapatabilirsin.
  4. Uğur

Beyler steam oyun önerisi dolara geçmeden

Ayrıca game awards da en iyi indie oyun listesinde aralarından en ucuzuda Dave the Diver.
  5. Uğur

Yukardaki yorumunuza katılıyorum çer çöp oyunlar var dave the diver yok mesela videoda Oyuna gelicek olursak pixel art tarzı dalgıç oluyoruz balık avlıyıp veya başka görevler yapıp gün sonu avladığımız balıkları restoranda satıyoruz şu anlık böyle biliyorum bende farklı şeyler olurmu onu da...
  6. Uğur

dave the diver aldım yarım saat oynadım beni sardı bi bak istersen biraz daha ucuz olsa daha güzel olabilirdi tabi
  7. Uğur

Steam troy kart ödeme almıyor

Mastercard veya visa geçer, troy geçmez steamde. Mastercard veya visa logolu kart ile alabilirsin.
  8. Uğur

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

ama oyunun steamde olmasını tercih edenlerdenim kütüphanede dursun diye de alırım belki videolarını izleyim bi
  9. Uğur

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

Zamanında amazon vermişti galiba ama gog da hiç oynamadım steamden de alsam mı ki güzel mi oyun ?
  10. Uğur

steam türkiyeden çekiliyor mu?

Şu çekiliyor muhabbetini ilk kim çıkardıysa insanları yanlış bilgilendirdi hep. Steam hiçbir zaman Türkiye de olmadı ki çekilsin sadece para birimini-yerel fiyatlandırmayı kaldırıyor. Çekiliyor dendiği zaman insanlar korkuya düşüp oyunlarının gideceğini zannediyor.
  11. Uğur

Steam'de param beklemeye düşüyor.

1-2 aydır bende de böyle az önce five seven sattım 62 kuruş bekliyor. Kasa sattım 13 tl direkt geldi. Garip sistem. 1-2 günde de geliyor para genelde.
  12. Uğur

Ea app de oyun kurarken türkçe seçemiyorum.

Şuan öyle yapıyorum baya araştırdım bi tane buldum bu konudan ama çözümü yok ingilizce falan da yok daha önceden seçip şimdi seçememem garip.
  13. Uğur

Ea app de oyun kurarken türkçe seçemiyorum.

Bilgisayara fifa23 ve bf1 yüklücem fakat kurarken türkçe seçemiyorum veya herhangi bir dili de seçemiyorum daha önceden böyle bi sorun yoktu yardım eder misiniz ?
  14. Uğur

Acilll ! Game Pass gibi Servis Sağlayıcısı var mı Oyun İndirmek İstiyorum.....

normal alırsan 10 saat pro sürümü alırsan sınırsız oynarsın
  15. Uğur

Acilll ! Game Pass gibi Servis Sağlayıcısı var mı Oyun İndirmek İstiyorum.....

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/Ubisoft+/CFQ7TTC0QH5H Altta xbox yazsa da birkaç ay önce indirime girmişti 10-15 tl di galiba pcden oynamıştım.
  16. Uğur

Steam indirme hızı neden yüksek olur.

Steam ayarlara gel indirmelere kısmında indirme hızını bit cinsinden göster seçeneğini kapat. Sonra 5mb/sn olarak görürsün o açıkken bit cinsinden gösterir hızı.
  17. Uğur

Steam Hesabındaki Ea Hesabının Bağlantısı Kaldırılmıyor

10. ayın 5 i olabilir belki. Yabancılarda ilk ay sonra gün yazıyorlar ya belki öyledir yani.
  18. Uğur

CS2 item düşüyor mu?

Düşüyor tec-9 skini ile kasa düştü bana seviye atlayınca direkt verdi. 1694202312 Hangi gün aldıysan haftaya o gün alıyorsun diye mantık yok Pazartesi günü lv atlayıp kasa aldıysa çarşamba tekrar lv atlarsa yine düşer Her hafta salı gecesi çarşambaya geçtiğimiz gece 4 de kasa düşürme hakkı...
  19. Uğur

Ubisocft connect garip indirme hızı

60 download 6-7 upload falan. 1692722514 Yok takılmıyorum zaten yan ekranda bakarken bi anda fırlıyor 15-18mb ile indiriyor garip geldi ondan.
  20. Uğur

Ubisocft connect garip indirme hızı

Oyun indirirken arada böyle hız artışı oluyor bu bug falan mı ? Normalde hep 7.5 mb ile indiriyor.
Geri