Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

kaç gün ban yediğimi söyledi başka bir şey demedi 1668783610 pcyi etkilemesin diye onu bile kapatıyorum 1668783648 hile yok kuzenimde
  2. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

raporla geç kanka
  3. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

beyler tartışmanız için açmadım konuyu hahah sakin biraz
  4. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

sarp bu bizim base sarp
  5. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

ama güzel kardeşim öyle de hile koruma sistemleri aynı mı o zaman ban yediğimde hem valodan hem lolden her şeyden ban yerdim o halde
  6. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

adam valoya girmiyorki dostum lolden yemedim valodan yedim
  7. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

hocam anlıyorum sizi ama pc o kadar kötü ki oyuna girerken arkadaki her şeyi kapatıyorum oyuna girerken takılma kasma yapmasın diye (görev yöneticisinden)
  8. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

yani öyleyse bile oyuna girmedim bayağı zamandır nasıl yedim çok merak ediyorum :D
  9. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

valoda yedim zaten 1668782075 kanka ne alakası var ya internet kafedende oynuyorum arada bir şey olmuyor söylediğin saçma
  10. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

kuzenimde var hesabın şifresi ama o da sadece lol oynuyor valo oynamıyor
  11. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

denemesine denerim dostum ama bunların yaptığı saygısızlık ayrıca hile kullanmıyorum kullansam bu kadar zorlamazdım zaten konu açıcak yüzüm olmazdı ben lolde oynadım uzun zaman boyunca ama böyle salakça bir işle kaşılaşmadım
  12. Uchiha sasuke

Riot games rezilliği

Valorantta ban yemişim ama oyuna girmiyorum bilgisayarımın donanımı yetersiz amazondan geçenlerde sprey gibi bir şey almıştım girip bakıyım dedim oyuna oynaya basamıyorum sonra oyun erişimi askıya alındı gibi bir şey yazıyordu neyse kısaca oyuna girmediğim halde ban yiyorum 3. parti yazılım...
  13. Uchiha sasuke

steam sunucuları çöktü mü?

ben bi oyun alıp çıkıcaktım :(
  14. Uchiha sasuke

steam sunucuları çöktü mü?

steamda mağzada bastığım hiçbir şey açılmıyor sizlerde durumlar ne yoğunluktan mı böyle ?
Top Bottom