Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Cs 2 Kasa düştü nasıl nakite çevirebilirim?

@Emektar PC - Kuveyt Türk bankasından hesap aç ve kart çıkar. - Kasanın takas banı bittiğinde cs.money den skin sell pay olarak gönder ve sonrasında ödemeni alırsın. Komisyon vs kesilir haberin olsun
  2. Yavuz Sultan Selim

Cs2 Bıcaklarım Ne kadar eder

450 - 490 $ arası
  3. Yavuz Sultan Selim

Bynogame CS2 envanteri gorunmuyor

Takas linkin ile ilgilidir herhalde
  4. Yavuz Sultan Selim

Steam hesabıma dolandırıcı mesaj attı! YARDIM!

Şifreyi değiştirdim ve Web API iptal ettim halloldu.
  5. Yavuz Sultan Selim

zaten kullanıyorum hem de hiç kapatmadım şimdiye kadar
  6. Yavuz Sultan Selim

Bİ BU EKSİKTİ! HESABIMIN SEÇKİNLİĞİ GİTTİ! STEAM DESTEĞE YAZDIM UMARIM ÇÖZERLER. ARKADAŞLAR SİZLER DE DİKKATLİ OLUN! O Ş*REFSİZ ARTIK NE YAPTIYSA HESABIMIN SEÇKİNLİĞİDE GİTTİ. :(
  7. Yavuz Sultan Selim

Ben eklemedim zaten kötü amaçlı yazılımlar ile kendini benim listeye eklemiş.
  8. Yavuz Sultan Selim

Yok zaten dolandırıcı olduğunu herkes anlar. Steam desteğe şimdi yazdım ama tek anlamadığım şey bu ş*refsizler nasıl steam hesabına müdahele edebiliyor? PP mi kaldırmış çakal 1709375647 kendi PC de her zaman açık ve benden başka kullanan yok
  9. Yavuz Sultan Selim

- Profil fotom durduk yere kaldırıldı. - Açıklamam silindi - Bu scammer dan mesaj geldi. Nasıl böyle bir şey yapılabildi? Not: API Key açık değil Bİ BU EKSİKTİ! HESABIMIN SEÇKİNLİĞİ GİTTİ! STEAM DESTEĞE YAZDIM UMARIM ÇÖZERLER. ARKADAŞLAR SİZLER DE DİKKATLİ OLUN! O Ş*REFSİZ ARTIK NE...
  10. Yavuz Sultan Selim

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Çok kötü bir durum. Dünyada Türkiye gibi önem arz eden bir ülkenin ekonomide geldiği hale bak. Rezillik
  11. Yavuz Sultan Selim

Steam bize dolar kurunu sabit fiyattan mı yoksa anlık kur fiyatı ile mi sayacak?
  12. Yavuz Sultan Selim

Kıyamadılar herhalde
  13. Yavuz Sultan Selim

🟠 Epic Games'e yaklaşımınız nasıl?

Hiç Epic Games platformunda oyun oynamadım ve sadece Steam (CS) kullandım. Epic Games için olumlu yorumlar olursa ve oyun pazarı genişse onu da indireceğim ve farklı oyunlara da yöneleceğim.
  14. Yavuz Sultan Selim

Anlaşılan stabil giden bir platform. Çünkü hiç kullanmadım ve işim olmadı orada.
  15. Yavuz Sultan Selim

Sadece rekabet açısından bakmayın yani genel olarak bakın diyorum.
  16. Yavuz Sultan Selim

Steam'in almış olduğu kur bazlı kararından sonra Türkiye'de ki Steam kullanıcılarının artık dolar ($) bazlı alışveriş yapacak olma durumu herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve ileri süreçte artık daha da pahalıya mâl olacaktır. Sizce Epic Games bu konuya istinaden nasıl bir yol izler, Türkiye...
  17. Yavuz Sultan Selim

hangi awp almalıyım.

Sen oynamak için mi yoksa yatırım amaçlı mı soruyorsun bunu?
  18. Yavuz Sultan Selim

hangi awp almalıyım.

7 senedir aktif CS:GO oyuncusuyum ve skin manyağı biri olarak kesinlikle Duality diyorum. Daha antika havası var ve cıvık durmuyor Ciddi ve ağır bir skin. Tam da bir sultanın eline yakışacak desene sahip.
Top Bottom