Arama sonuçları: *

1. agathusia

Dying Light 2 Zamlandi

yazık
  2. agathusia

Xbox Gamepass Üyeliği Uzatma

Evet.
  3. agathusia

Xbox Gamepass Üyeliği Uzatma

abonelik yenilemesini kapataıp 45 liradan sürekli ultimate alman lazım.
  4. agathusia

Xbox Gamepass'e Eklenecek Oyunlar

unbounda 200 lira verenler ağlıyor şuan D:
  5. agathusia

CSGO vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı hatası

steamden çıkıp tekrar gir düzelir.
  6. agathusia

Steam profil düzenleme banım var

Ban yeme sebebin dolandırıcılık mı?
  7. agathusia

GamePass hakkında yardım

knk baktım doğru düzgün işini ypan yok bide kod değil hesap mevzusu dönüyor bende 75 lirada 3aylık 4 kere aldım sonra 45 lıraya yukselttım üst pakete 13 aylık aldım. Kullanmıyorum zaten stam ve epic hesaplarım bayağı dolu zam gelecek diye aldım öyle işte. Şuan hesaplıyım 345 lira 13 ay oldu...
  8. agathusia

GamePass hakkında yardım

nereden alıyoruz site mi merdiven altı mı? bir şey söylemişsin ama nasıl yapcağını söylememişsin ben 15 liraya aldım.. tamam aldın da nasıl ve nereden?
  9. agathusia

GamePass hakkında yardım

NASIL?
  10. agathusia

GamePass hakkında yardım

sonuç olarak hala sitesinden uzun vadede nasıl alacağımı bilmiyorum. O sitelerde de ne kadar güvenilir ve senin tavsiyen hangisi?
  11. agathusia

GamePass hakkında yardım

Gamepass ile ilgili arkadaşımın''yakında 2 katı olacak'' demesi üzerine daha önce hiç kullanmadığım bu sisteme girmek istiyorum. Baktığımda 1 aylık paket görüyroum bunu 1 yada daha fazla yıllık nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz ve daha ucuza alabileceğim yerler var mı?
  12. agathusia

Steam dolar kuru 20 ye sabitleme

20YE SABİTLENECEĞİ İLE İLGİLİ BİRŞEY BENDE REDDİTTE GÖRDÜM AMA TABİKİDE Bİ AÇIKLAMA FALAN YOK OLMASI MUHTEMEL KİMSE DE ÇIKIP NABIYOSUN DİYEMEZ. DUA EDELİM 25 30A ÇEKMESİN 20 İYİDİR :d
  13. agathusia

Steam anlık olarak çöktü mü

steam'den kaynaklı.
Top Bottom