Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Asus oyun kodu nasıl kullanılır?

ozaman neden kod versinlerki çünkü başvuru yaparken baya seri numarası ppcı numarası fatura vesaye istediler anlamadım hata olmuş olabilirmi acaba?
  2. ardaakahs

kod geçersiz diyor ve aşağıda en düşük kart olarak 4070 gosterıyor ama ben başvururken 4060 ile başvurdum seri numarası vesayrede girdim ve onay verdiler öyle kod gönderildi acaba 4060 olduğu içinmi çalışmıyor? öyleyse neden kod gönderdiler?
  3. ardaakahs

asus tarafından gönderildi çalışmadı
  4. ardaakahs

Asus 4000 serisi kart alanlar için oyun kodu veriyordu banada vermişler mail üzerinden ama hangi platformda kullanacağımı bilmiyorum belirtmemişlerde yardımcı olurmusunuz
  5. ardaakahs

İtem satiş dava açabilirmi?

Önce destek talebinden size uyarı verirler eğer uyarıya bakmazsan hesabındaki her şey kısıtlanır ve TC no üzerinden herşeyinizi bulurlar ve dava açarlar bunun dışında eğer 18 yaş altındaysan baban kafanda takla atar geçmiş olsun.
  6. ardaakahs

Android emülatör'de düşük fps?

fps göster seçeneğini açtım 160 üzeri fps alıyorum ama ekrana verdiği görüntü 25 fps diyebilirim hayla çözemedim vazgeçtim.
  7. ardaakahs

Gene aynı şekilde sorun yaşarsam özelleştirilmiş emülatörler deneyeceğim smartgaga ultra gibi. 1716136474 Hocam YouTube üzerinden 2024 testlerine bakıyorum gayet akıcı birşekilde oynuyolar ama bende oynanmıcak derecede diyebilirim.
  8. ardaakahs

Ldplayer bluestack memu hepsi aynı şuan gamelooptan deniyorum.
  9. ardaakahs

Benimki oynanmicak derece hocam free fire oynuyorum. ryzen 5 5500 rx6600
  10. ardaakahs

Sistemim gayet iyi fakat emülatördeki çoğu oyunda düşük fps alıp drop yiyorum bunun nedeni nedir çözümü varmı? (sanallaştırma açık). Test ettiğim bütün emülatörlerde böyle.
  11. ardaakahs

Steam hesap kilitleme

Arkadaş mail adresini kaldırıp veridiğimiz mail adresini ekledi.
  12. ardaakahs

Steam hesap kilitleme

Hocam biraz okudum steam'ın açıklamasında bu belli olursa hesap silinir yazıyordu o yüzden sordum. yani bir taraftan düşünüyorum acaba nasıl doğrulıcaklar.
  13. ardaakahs

Steam hesap kilitleme

birkaç foruma daha sordum bir şey yapmazlar dediler burdada aynı şekilde cevap aldım
  14. ardaakahs

Steam hesap kilitleme

Ozaman uğraşmaya değmez?
  15. ardaakahs

Steam hesap kilitleme

Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
  16. ardaakahs

Satın alınan steam hesabı banlanırmı?

Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
  17. ardaakahs

Arkadaşımdan satın aldım birkaç forum okudum banlanma ihtimali varmış bende soriyim dedim çoğu 2019 2020 den kalma
  18. ardaakahs

Steam hesabı satın aldım ama sonradan okudum kadarıyla bu anlaşılırsa hesap siliniyormuş bu dorumu başına gelen varmı?
  19. ardaakahs

Gta 5 online hesabını başka platforma aktarma?

merhaba Gta 5i Rockstar Games Launcherdan aldım onlinede baya geliştim şimdi oyunu steamdan veya epicten alsam bu social club hesabını epicten veya steamdan aldığım gta 5e bağlayabilir mıyım yani onlinedeki hesabımı başka platformdaki gta 5e bağlayabilir mıyım?
  20. ardaakahs

steam dooğum tarihi değiştirme

hocam yabancı kaynaklar vb. baya araştırdım destek ekibinin keyfine göre bişeymiş isterse değiştiriyorlarmış. bende destek ekibine yazdım 2 haftadır cevap gelmedi xd
Top Bottom