kod geçersiz diyor ve aşağıda en düşük kart olarak 4070 gosterıyor ama ben başvururken 4060 ile başvurdum seri numarası vesayrede girdim ve onay verdiler öyle kod gönderildi acaba 4060 olduğu içinmi çalışmıyor? öyleyse neden kod gönderdiler?
Asus 4000 serisi kart alanlar için oyun kodu veriyordu banada vermişler mail üzerinden ama hangi platformda kullanacağımı bilmiyorum belirtmemişlerde yardımcı olurmusunuz
Önce destek talebinden size uyarı verirler eğer uyarıya bakmazsan hesabındaki her şey kısıtlanır ve TC no üzerinden herşeyinizi bulurlar ve dava açarlar bunun dışında eğer 18 yaş altındaysan baban kafanda takla atar geçmiş olsun.
Gene aynı şekilde sorun yaşarsam özelleştirilmiş emülatörler deneyeceğim smartgaga ultra gibi.
1716136474
Hocam YouTube üzerinden 2024 testlerine bakıyorum gayet akıcı birşekilde oynuyolar ama bende oynanmıcak derecede diyebilirim.
Sistemim gayet iyi fakat emülatördeki çoğu oyunda düşük fps alıp drop yiyorum bunun nedeni nedir çözümü varmı? (sanallaştırma açık).
Test ettiğim bütün emülatörlerde böyle.
Hocam biraz okudum steam'ın açıklamasında bu belli olursa hesap silinir yazıyordu o yüzden sordum.
yani bir taraftan düşünüyorum acaba nasıl doğrulıcaklar.
Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
merhaba Gta 5i Rockstar Games Launcherdan aldım onlinede baya geliştim şimdi oyunu steamdan veya epicten alsam bu social club hesabını epicten veya steamdan aldığım gta 5e bağlayabilir mıyım yani onlinedeki hesabımı başka platformdaki gta 5e bağlayabilir mıyım?
hocam yabancı kaynaklar vb. baya araştırdım destek ekibinin keyfine göre bişeymiş isterse değiştiriyorlarmış.
bende destek ekibine yazdım 2 haftadır cevap gelmedi xd