Arama sonuçları: *

1. B

Road 96 GamePass İçin Türkçe Yama Var Mı ?

hakan ayaşın yaması siyah ekranda kalıyor bildiğiniz farklı bir yama var mı
  2. B

Xbox game pass hesap mailimle oyunların eklenecek mailini farklı gösteriyor

normal hesabın maili benim kendi microsoft hesabımda kullandığım mail 30 tllik game pass alacağım ama ekleneceği yer kısmında farklı bi gmail gösteriyor sorun çıkarır mı bu olay oturumu kapat diyorum geri mailime bakıyorum aynı hesap neden tek uygulamada 2 mail var anlamadım oyunları indirip...
  3. B

GPAY PARAMI HAVALE ETTİ AMA İŞLEM BAŞARISIZ OLDU (EPİC GAMES)

ziraat kartla witcher 3 alıyordum gpay üzerinden yapmam gerekiyormuş 15 tutar ama bende 0 gp var benden paramı havale etmemi istedi ekranda da başka bi seçenek yoktu bende havale rttim havale işlemi oldu fakat işlem başarısız dedi ve beni ödeme ekranına yeniden attı ve tekrar aynı işlemi...
  4. B

Epic Games Error Veriyor

epic games 13 dk önce twit atmış şu şekilde Bazı oyuncuların satın alma işlemlerini tamamlamasını engelleyen bir sorunun farkındayız. Bunu çözmek için çalışıyoruz ve çözüldüğünde bir güncelleme sağlayacağız. Sanırsam genel bir sorun
  5. B

Epic Games Error Veriyor

Şuan herkeste olan bir sorun mu bu witcher 3 goty edition alacağım fakat uygulamada sürekli error 404 not found gibi hatalarla karşılaşıyorum bu durum başıma ilk kez geldi genel bir sorun mu yoksa bana mı özel bana özel ise nasıl çözeceğimi yazarsanız sevinirim
Top Bottom