Arama sonuçları: *

1. cengizovic

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

Valla 15 kasımda bitmiş tam. 1 günle kaçırdık. Deneyip ona göre FC 25 alacaktım. Üzdü..
  2. cengizovic

BİTTİ Epic Games EA Play 35,19₺

FC 25 denemek için alacaktım fakat ödeme ekranında 219 TL yazıyor. Süresi mi bitti?
  3. cengizovic

İnternet olmadan FC24'e girmek

EA app uygulamasından zorunlu giriş yapıyor her türlü. Epic games de başlatmadan önce EA uygulamasına gelin oradan bilgileri girin orada çıkıyor sağ üstte online kısmı offline yapın. Epic games de açmanız şart değil. Epic games arka planda çalışsın kafi.
  4. cengizovic

İnternet olmadan FC24'e girmek

Ea uygulamasında offline moduna aldığında giriyor internet olmadan da.
  5. cengizovic

Steam hakkında sorum var

Sevindim hocam. Bende w11 geçecektim de geçmemeye karar verdim Hep bir şikayet görüyorum.
  6. cengizovic

Steam hakkında sorum var

Steamde oyuna tıklayınca açılan ana ekranda oyunu başlat yazan yerin yanında cloud yazıyorsa vardır hocam. Umarım gitmez.
  7. cengizovic

Steam hakkında sorum var

Bilgiler cloud kaydoluyor. Gitmez büyük ihtimalle.
  8. cengizovic

Sizce Bu Oyunlar alınır mı?

Alınır god of war iyi.
  9. cengizovic

Topluluk görevi için steam takas yapabilecek birisi var mı?

Steamde level 10 olmak için takas görevini yapabileceğim 1 kişi var mı? CS GO da sticker değişebiliriz.
  10. cengizovic

Steam iade mi ne zaman onaylar

Ben hiç oynamadan iade etmiştim bir oyunu 1 hafta 10 gün sürede yatırmışlardı.
  11. cengizovic

Steam indirimleri için oyun önerir misiniz?

Baktım da pek sevmedim oyunu biraz daha böyle ac serisi tarzı oyunlar oynuyorum.
  12. cengizovic

Steam indirimleri için oyun önerir misiniz?

Kütüphanem bu şekilde, bütçem maks 30-40 TL alınabilecek güzel oyunlar önerir misiniz? Fifa 2021, Rdr2 falan almak isterdim ama fiyatlar uçuk geliyor hala bana. Tavsiyelerinizi alırım arkadaşlar.
  13. cengizovic

Fifa 21 138TL, almak isteyen kaçırmasın bence.

Usta sen şimdi steamden aldın dimi? 10 saati geçtin mi şuan? Yukarı da ss attım steamde 138 TL lik olanı alınca yani standart edition niye 10 saatlik sınır diyor anlamadım. Bu 10 saatlik sınır online için mi?
  14. cengizovic

Bakın burayı okursanız standart edition için 10 saat diyor.
  15. cengizovic

Aga şimdi gördüm steam girince. Standart edition 138 TL olan 10 saatlik süreliymiş. Originden baktım senin bahsettiğin eaplay pro o da aylık 120 lira. 10 saatlik süreli olanı ise 29 TL.
  16. cengizovic

Aga ben hala anlamış değilim. Neden para verdiğim oyunu ben 10 saat oynayıp 1 ay oynayamıyorum. Bunun mantığı nedir anlamadım. Şimdi steamde oyuna 138 TL versem sadece 10 saat mi oynayabileceğim?
  17. cengizovic

Yani şöyle izah ediyim ben sana; ben deli gibi fifa oynarım. Ünideyken sabahlara kadar ps4 salonlarında oynardım hep. Şimdi bu kariyer mod falan da düşünüyorum. Yani demek istediğim global çevrimiçi dahil çoğunluk nerde oynuyor? Ea play üzerinden mi satın almalıyım? Bir de mesela steam üzerinden...
  18. cengizovic

Eaplay ile buranın mantığı nedir? Ona göre steam üzerinden alacağım. Çoğunluk ea pkay üzerinden mi satın alıp oynuyor?
  19. cengizovic

400 TL steam kodunu satayım mı yoksa anahtar alıp kasa mı açayım?

500 TL kanka düzeltiyim. Evde olmasam uğraşırdım da. Pc madencilik yapıyor. Benim sınavlarda bitti. Boşluğa düştüm. Uğraş çıkardım :D
  20. cengizovic

400 TL steam kodunu satayım mı yoksa anahtar alıp kasa mı açayım?

Vodofone pay 10 tl hepsiburada kodu
Top Bottom