Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Xbox Game Pass Sınırsız 299₺ Alınır mı?

Kullansn var mı hem xbox hem pc için alıcam hesap bağlanıyorsa oda ama dediğiniz gibiyse yorumlarda cod black ops 6 vb oynanmıyor anladığım kadarıyla.
  2. flitttermice

Xbox Gamepass 3 Aylık kod var 4 tane elimde

Yeni üyeler için mi kod yoksa devam eden game pass üyeliğine vb ekleniyor mu ?
  3. flitttermice

Ubisoft oyun iade etme nasıl oluyor

Crew motorfest aldım meh oyun bir türlü iade edemedim order historyde oyun gözükmüyor.
  4. flitttermice

Xbox para iadesi gelmedi

Evet koskoca microsoft üç kağıtçı takımı hepsi bir olup @maxen in parasını iade etmeyelim demişler :D. en geç 1 haftaya gelir 1 saat içerisinde iade gelmesini mi bekliyorsun ?
  5. flitttermice

steam hesabımı kaç TL'ye satarım

benden tavsiye yurt dışına sat tr fiyatının çok üstüne satarsın.
  6. flitttermice

5 aylık xbox live gold iade ettim ama para daha gelmedi

14 iş gününde gelir muhtemelen.
  7. flitttermice

Steam profilim nasıl olmuş ? Shrek içerir

Arkadaşlar küçüklüğümden bu yana Shrek'i çok severim böyle bir şey yapayım dedim nasıl olmuş.
  8. flitttermice

Steam kodları hakkında yardım

banka kartı ile yükleyebilirsin
  9. flitttermice

Steam kodları hakkında yardım

naysa %20 cash back veriyor hesap açıp kendini kayıt ettirmen ve para yüklemen yeterli paparada veriyordu ama tam olarak kaç veriyor bilmiyorum.
  10. flitttermice

Steam hiç bir oyunu senkronize etmiyor Steam Çöktü mü?

ahjahahah keşke açsaydın konu bende diyorum allah apexde mi sorun var sonra baktım tüm oyunlar aynı dedim dorun büyük o zaman tartışmalardada kimse giremiyormuş epic devam ozaman şu saate.
  11. flitttermice

tamam öyleyse kafamı kurcalmıştı sendede varsa server down direk...
  12. flitttermice

Arkadaşlar dedim apex gireyim senkronize edilemiyor diyor açtim kapattım pc sonra başka oyunları girdim senkronşze edilemiyor diyor steam sunucuları çöktü mü bilgisi olan var mı?
  13. flitttermice

Xbox 1,2 yıllık alabilme durumu var mı?

Arkadaşlar bir ara xbox ultimate 2,3 yıllık gold olarak falan uzatılıyordu hala öyle birşeyler var mı acaba ? ev değiştiricem ve yatak odasına tv + xbox yapıcam hala ucuzken almak istiyorum.
  14. flitttermice

XBOX (PC) YÜKLÜ OYUN SİLİNMESİ

bende woo şomg silinmiyor güncemeler düzelir.
  15. flitttermice

X box game pastan pc için oyun alınabilir mi

Yok hocam olmuyor storede arattığım zaman çıkmıyor zaten internet sayfasında kütüphanemde gözüküyor sebebi xbox'ımda almış olmam bilgisayar için satılmıyor yani Xbox Store'de.
Top Bottom