Arama sonuçları: *

1. G

Frostpunk 2 İndirime Girer mi?

on numara oyun eğer indirime girmezsede alınır 1733955498 çok eğlenmiştim oynarken tekrar oynicam hatırladığım iyi oldu
  2. G

Xbox game pass almak mantıklımı?

yani bana kalırsa fiyatını hakediyor hala ben 3 yıllık aldım tuzum kuru gibi xd ama çok güzel oyunlar geldi gamepass e
  3. G

Gamepass PC - Senelik,ömürlük satılık hesap. (online ea ve ubisoft geçerli)

Ömürlük gamepass satanlar mı nazıı yani
  4. G

Far Cry 6 ve Remnant Serisi vs Game Pass e geliyor

Keşke şu party animalsta gelse
  5. G

7900 XTX Ekran kartı aldım Trendyol oyun kodu vermiyor

kısaca satıcı kodu yemiş amdnin yapabileceği bir şey yok satıcıyla uğraşıcaksın malesef
  6. G

Xbox Game Pass zamlandı

3 yıllık alanlar
  7. G

Steam zamlarından önce oyun önerisi lazım!!

Sons of the forest
  8. G

Microsoft, İngiliz Rekabet Kurumu Davasını Kazandı!

ben kazanacağını düşünüyordum ftc o kadar komik açıklamalar yapmıştı ki gülmemek elde değildi 1689092770
  9. G

NFS UNBOUND XBOX GAMEPASE GELİYORR !!!

eylüle kadar iyi gider nfs
  10. G

Gta 4 alınır mı?

alınır ama pişman olabilirsin oyunun orjinal olarak optimizesi çok kötü durumda
  11. G

11 dolarlık msi steam cüzdan kodu alamıyorum

yani steamde ülkeyi değiştirmek gerekmez mi olmaz gibime geliyor şuan kod gelmedi elime o yüzden pekte diyecek bir şeyim yok
  12. G

yurtdışı bi hesap kursam bi item almam için pazara 5 dolar atmam lazım yine zararlı çıkıyoz abi ben bunu msi yetkililerine yazsam ne cevap verirler acaba öyle yapıcam galiba
  13. G

msi game rewards msi anakartın ekran kartın kasan vs varsa hepsini giriyorsun orda twitch twitter adresini felan bağlıyorsun puan veriyor 600 puan olunca (benim olması çok uzun sürmedi anakart ekran kartı kasa msi dı) sana 2 seçenek sunuyor ya bi sitede 11 dolar veriyor ya da steam cüzdan kodu...
  14. G

ben bunu alıcam ama türkiye ve rusyada geçerli değilmiş aldığımda nasıl satıcam ne yapıcam bilmiyorum
  15. G

steam cs de topluluk hata veriyo ne yapmalıyım

genel sorun bir şey yapmana gerek yok
  16. G

steam disk hatası ve dosya eksik hatası

valla ben de disk hatası dediğinde harddiskte problem olmuştu sizin ssd ya da harddiskte problem var mıdır hd sentinel kurup bakın
  17. G

Steam hesabım ne kadar eder ?

100 tl
  18. G

Steam Hesabimdan İzni̇m Olmadan Eşya Alınmış

yapılabilecek en iyi şey steame ticket atmak olacaktır muhtemelen
  19. G

Steam Replay'lerinizi Paylaşın!

imposter :alien:
  20. G

Steam Replay'lerinizi Paylaşın!

https://s.team/y22/qgtkqgt?l=turkish hayatımda bu kadar scam gibi duran link görmedim sayfayı açıyor
Top Bottom