Arama sonuçları: *

1. hakan32

Steam indirme hızı düşüyor

Diskinle alakalı bir durum
  2. hakan32

Steam üzerinden bf2042 oyun açılmıyor

Merhaba arkadaşlar son gelen güncelleme sonrası oyun açılmıyor doğrulama yapıyor sonra hiç ses yok olduğu gibi bekliyor tekrar çalıştır yapıyorum yine doğrulama yapıyor sonra kalıyor. steam komple sildim tekrar kurdum düzelmedi. Oyunu komple kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Steam hesabıma bağlı...
  3. hakan32

Steam üzerinden bilgisayarıma müdahale !!

10 yıllık kendi hesabım
  4. hakan32

Steam üzerinden bilgisayarıma müdahale !!

Merhaba arkadaşlar steam üzerinden oyun oynarken birden mouse biri aldı oyunu kapattı dosyalarıma girmeye çalıştı o anda interneti kestim virüs v.s tarama yaptım hiç bişey bulamadı sonra pc yeniden başlattım. İlk başta steam kapalı haldeyken her şey normaldi steam açtıktan 2 dk sonra mouse biri...
  5. hakan32

Steam ile yaşadığım sorun

Eğer bozuk değilse format at pc ye düzelmesi lazım.
  6. hakan32

Disk bozuk olabilir
  7. hakan32

Kurduğunuz alanı değiştirin aynı isimli klasöre kurmayın.
  8. hakan32

steam kaldır tekrar kur
  9. hakan32

Steam üzerinden ea play yönlendirilen hesabım çalındı.

Merhaba arkadaşlar Steam üzerinden Aldığım BF 2042 oyunum çalıştırdığımda otomatik ea play üzerinden oyuna giriş yapıyor ancak direk giriş yaptığı ea play hesabın mail adresi değişmiş ve oyundayken sürekli beni dc yaptırıp oyundan atıyorlar. Hesabı kurtaramadım ne yaptıysam bf2042 yi farklı ea...
  10. hakan32

Bluestacks benzeri emülatör önerisi alabilir miyim?

Windows 11 de apk dosyaları açılabiliyor artık. Android ile uyumlu yaptılar play store açıp istediğin uygulamayı indirip kullanabiliyorsun. 1626685204 Ama henüz entegre sorunları olabilir Gelişim sürecinde beta da yani.
Top Bottom