Arama sonuçları: *

1. H

STEAM PROFİL DÜZENİ HAKKINDA YARDIM

puan dükkanından çerçeve alırsın; ekran görüntüsü, başarım, atölye ögeleri vs. Bir tane de rozet işlersin sevdiğin oyundan o sana hem profil arkaplanı düşürür, hem de rozeti eklersin profile. Ekran görüntüsü çerçevesi alırsan, güzel ekran görüntüleriyle süslersin. Arkaplanı pazardan da alabilirsin.
  2. H

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

paranız ne kadar varsa, ne uygun geliyorsa gözünüze alın.
  3. H

Epic Games hesabım ele geçirildi

faturanın örneğini sun kanıt olarak. Steam hesabımı kaptırmıştım. Son aldığım oyunun faturasını gösterdim, hemen yardımcı oldular.
  4. H

Eski EA hesabımdaki ilerlemeyi nasıl alabilirim ?

oyun kısmından değil account tan bakıyorsun. Link accounts senin ihtiyacın zaten.
  5. H

tr ye açmışlar customer support. Buradan bulursun: https://help.ea.com/tr/help-home/
  6. H

EA tr için canlı destek kurmamıştır. Burayı zaten ne gözle gördükleri belli. Mailden daha sağlıklı olur.
  7. H

EA ile iletişime geç, mail atarak. Senin yapabileceğin bir şey değil. Aynı sorunu bizim çocuklardan biri rockstar da yaşadı. Mail attı, mail üzerinden yönlendirdiler, çözdüler.
  8. H

Steamin dolar geçişi

knk oyun içi birimler zaten dolar üzerindendi. Kasalrın fiyatı artmıodu, tl düşüyodu. Stabil kalıcak pazar eşyaları. Ama oyunlar artacak. Eğer oyun alacaksan satabilirsin. Zira oyunlarda fahiş artışlar olacak.
  9. H

Steam zamlarından önce oyun önerisi lazım!!

warband ın tadını bannerlord veremiyor. İkisini de oynadım, tercihim warband.
  10. H

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

gençler bölgesel fiyatlandırma var. yine aynı fiyatlara tekabul edecek hemen hemen, ama zammı umursamayan babayiğit yayıncıların oyunları bu sefer artacak. 60 dolarlık oyun 35 dolar mı ne bizim bölgesel fiyatlandırmada. Bizi yine arap ülkesi olarak aldılar bölgeye ayrı bi durum ama, neyse...
  11. H

Kütüphaneme almadığım oyun geldi

paket içinde almışsındır, hediye gelmiştir. Üzümü ye bağını sorma.
  12. H

Steam'den EA Play aldım Crysis serisini vermiyor

biraz bekle sisteme düşsün. Oyun kütüphaneye düşmez. Mağaza sayfasından indirmeyi dene. Olmazsa origin üzerinden kullan. Her halukarda origin açılacak zaten.
  13. H

Durduk yere steam arkadaş listesinin silinmesi

Email ine girip baksın, şüpheli bir giriş işlemi varsa maile bilgi düşebilir. Mail ve steam in şifresini değişsin, mobil guard kursun telefonuna
  14. H

Steam Zamlar gelmeye başladı

bu halimize de şükür de, asgari maaşla geçinebilirsen helal olsun. Seve seve aç kalacaksın, paran değer kaybediyor gün geçtikçe.
  15. H

Steam Zamlar gelmeye başladı

dayı sen anadolu çocuğu değilsin ki. Anadolu çocuğu aç gezer, tabanvay gider. Aleykümselam bi de. İban atsam 50 euro atar mısın ;)
  16. H

Steam Dying Light 349 TL

şu durumda, ekonomide pişman olmazsın aldığın bir şey için. Yaz indiriminde borç ile oyun aldım.
Top Bottom