Arama sonuçları: *

1. H

CS2 Faceit demosu izlerken konuşanlar ekranda görünmüyor

iyi akşamlar faceitteki demoyu indirip izleyince konuşulanlar duyuluyor ancak kimin konuştuğu sol altta yazmıyor ve bunun kodunu bulamadım yardım edebilecek var mı lütfen
  2. H

EA play aboneliği ile F1 22 ve FiFA 23 oynayamıyorum

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  3. H

EA play aboneliği ile F1 22 ve FiFA 23 oynayamıyorum

Merhabalar, EA Play aboneliği steam üzerinden yaptım ama F1 22 ve FİFA 23 gibi oyunları sadece 10 saat deneme amaçlı oynatıyor. Şuan 8 TL indirim olarak aldığım için mi bu böyle yoksa normal şartlarda da bu şekilde mi? Xbox game pass te EA aboneliği de dahil bildiğiniz gibi, game pass abone...
  4. H

Steam Yaz İndirimleri Etkinlik İpuçları

Merhabalar steam yaz indirimleri kapsamındaki etkinliğin cevaplarını bilen var mı? birinci ipucunun oyununu buldum: Guitar Billionaire sonraki ipuçlarının cevaplarını bulamadım. Yabancı sitelerde var ama ben steamde bulamadım.
  5. H

Steam Racing Fest Etkinliği

Merhabalar steam racing fast etkinliğinde soruları doğru bir şekilde işaretledikten sonra kupayı nasıl alıyoruz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
  6. H

Steam Hesabım "Sahtekarlık Koruma"dan Kitlendi

o hesapta satın aldığın herhangi bir şeyde kullandığın kredi kartı vs istiyor ki sen o hesapta bir şey almadın. yüklediğin 20 tl nin faturasını vs gönder ama işe yarayacağını sanmıyorum. kendin hesap açsaydın kardeşim yazık değil mi parana?
Top Bottom