Arama sonuçları: *

1. kaan.sri

Xbox game pass almak mantıklı mı

hocam ben 3 4 ay önceden 500 tl ye 2 yıllık almıştım baya karlı ama artık oyun oynayacak zamanım bile yok, ama mantıklı zaten steam dolar kuruna geçiyor ben senin yerinde olsam alırdım
  2. kaan.sri

Steam ve xbox gamepass aynı anda online oynayabilirmi ?

Merhaba bende steamda 7 days to die var arkadaşım ise gamepassden oyniyacak beraber oynayabilirmiyiz ?
  3. kaan.sri

steam bakiye yatırdım iade talep ettim başka bir şey yapmama gerek var mı

Otomatik geri geliyor diye biliyorum 1689711217 kendi kendine çekmemiş hocam kardeşi habersiz yatırmış 1689711219
  4. kaan.sri

Steam sepetim nasıl (550 tl)

Hocam sizce days gone mı yoksa horizon zero down mı
  5. kaan.sri

Gamebillet sitesi güvenilirdir değil mi ? Yoksa etail den alıcağım
  6. kaan.sri

Rdr2 var hocam sekiroyada bakıcam sağolun
  7. kaan.sri

Hocam batman serisini epicte alamamıştım indirime girdiği için alayım dedim birde ekip olduğu için o oyunları seçmiştim,önerdiğimiz hikayeli oyun var mı uzun sürecek ? 1688911037 Hocam steam key olarak alıyoruz değilmi ? 1688911099 Metro serisini oynayıp bitirmiştim gerçekten çok iyi bir seri...
  8. kaan.sri

Hocam witcher var bende ama sarmadı ya ben sıkıldım 2 3 saat oynadım bana abartılıyor gibi geldi ama ilerde yeniden oynamayı denicem
  9. kaan.sri

Hocam önerdiğiniz hikayeli oyun varmı? zam gelmeden kesinlikle almalısın dediğin
  10. kaan.sri

Arkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda...
  11. kaan.sri

3 Yıl gamepass 1065 TL Nays ile 965 TL taktiğini anlatıyorum

farketmiyor hocam eğer tam 3 yıllık almak isteyen birisi ikiside zaten 29,99 tl konsol ve gamepass alır ama fazladan 2 ay ( 38 ay ) daha almak istiyen kişi alabilir
  12. kaan.sri

3 Yıl gamepass 1065 TL Nays ile 965 TL taktiğini anlatıyorum

Hocam sağolun bende şimdi 3 ay live gold aldım 4 kere sonra 11 kere konsol 12 kere pc sonra 1 kere ultimate aldım hepsi birleşti 2 farklı nays hesaptan aldım toplam 819,72 tl tuttu 2026 hazirana kadar gamepass var artık
  13. kaan.sri

Steam hesabım kac TL eder

vac ban varsa en fazla 400 500
  14. kaan.sri

Steam Oyun kodu YARDIM

Teşekkürler hocam
  15. kaan.sri

Steam Oyun kodu YARDIM

Herhangi bir sorun olmaz değilmi çok hakim değilim bu konulara
  16. kaan.sri

Steam Oyun kodu YARDIM

Merhaba ben rx6600 ekran kartı aldım, yanında the loust of us part 1 oyunu ücretsiz veriliyor,ama oyun 10 gün sonra pc’ye çıkıcak.Ben oyunun kodunu etkinleştirsem oyun daha çıkmadan yoksa bekleyeyimmi ?
Top Bottom