Arama sonuçları: *

1. leroxy

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

bu konudaki zamanlardan sonra çok oynamadım. dediğin gibi gecikme tv/box bağlantısında mevcut steamde değil ki bunlar bu işler için onaylı ya da biçilmiş kaftan makineler değil. Bende 2nd gen mi tv box var routerla arasında 1.5 metre var bir sıkıntı yaşamadım o tarafta. İki cihazın da...
  2. leroxy

Microsoft hesabım çalındı

Microsofta yaz, olmadı hafta içi ara.
  3. leroxy

kütüphanede boş gördüğün yerlere sağ tıklayıp steamgrid'den indirdiklerini tek tek ekle.
  4. leroxy

Bazı videolarda Sunshine'a ps5 arayüzü vs eklenebildiği söylenmiş de o nasıl oluyor?
  5. leroxy

Şimdiye kadar Steam'de epik bir gecikme yaşamadım ama bilgisayara göre fark ettirdiği yerler oluyor. Moonlight nasıl bir servis?
  6. leroxy

Hayır oyunu yine bilgisayarda oynayıp televizyona yansıtıyorsun. Yine iyi kötü bir bilgisayar lazım. SteamGrid üzerinden buraya tıklayınca resmi assetler çıkıyor. Teker teker indirip steamde bunun gibi sizde görsel olmayan yerlere sağ tıklayıp ekleyebilirsin. ana sayfa afişi headerı vs...
  7. leroxy

Bugün kısaca bilgisayarınızı nasıl adeta konsola çevirebileceğinizden bahsedeceğim. Bunun için birden fazla BAĞLANTI yöntemi var ancak EN BABA YÖNTEM SONDA! 1-Bilgisayarı HDMI ile Televizyona bağlamak -PC Kullanımı Bilgisayarınızı bir HDMI kablosu ile televizyonunuza bağlayabilirsiniz...
  8. leroxy

Xbox Game Pass Ödeme Hakkında

Nays kullanamıyorum, 17 yaşındayım diye veli izni istiyor veliye giden linke tıklayınca gidiyor komple. O yüzden yani normalde kullanırım. Tosla'nın 50TL bile kafiydi valla.
  9. leroxy

Hocam 405TL'ye 12+3 ay Game Pass Ultimate almış oldum. Keşke hazır varken Tosla'dan yapsaydım da 50TL daha ucuza gelseydi.
  10. leroxy

Elbette böyle diyeceğimi düşünüyorum ancak temmuz harcamalarıma bakılırsa ay ortasını bile getiremem. Stajyer maaşıyla bu kadar oluyor henüz. 1688581715 Peki ben Ultimate yerine PC almak istiyorsam sadece Satın Al>turn off auto-renew>satın al şeklinde ilerlersem yine benzer mantıkta alım yapmış...
  11. leroxy

hocam alıyorum bak :p
  12. leroxy

Son saatlermiş, 3 yıl 1035TL olayını yapacak bütçem var ama ilerideki harcamalarımı düşününce yapmamak daha mantıklı geliyor. Zaten sadece PC'de kullanacağım, yeterli donanımım da var. ŞU ANDA sitedeki 30TL'lik fiyatlandırmadan PC'ye abone olsam bunu 6-12 aylık kredi şeklinde yapmanın bir...
  13. leroxy

Riot games rezilliği

Riot senelerdir böyle. Burada abartılacak veya yorumlanacak bir şey yok. Yanlış. Valodan ban yiyen biri LoL'e girebilir. Veya Mobilden TFT/LoR/WR oynayabilir. Hesap paylaşımı kullanıcı sözleşmesine göre yasak. Evet. Bilgisayarında veya kuzeninin bilgisayarında herhangi bir oyunun hilesi vs...
  14. leroxy

Riot Games biletime bakmıyor.

Yeni bilet atmayın. Yarın akşama kadar cevap gelmezse yeni bilet atın ama. Çok gecikmiş sizinki.
  15. leroxy

2-3 gün normal değil. Sürekli bilete mesaj ekleyip güncelliyor musunuz? ZenDesk'te alta atıyor öyle yapınca, habire mesaj mı attınız?
  16. leroxy

Hayır, öyle yapmanız gerekiyor. Bilet numaranız nedir?
  17. leroxy

Hesap kurtarma olarak oturum açmadan bilet attınız sanırım?
  18. leroxy

Steam e neler oluyor?

Bugün internetlerde bi gariplik var.
  19. leroxy

Epic Games "Hazırlanıyor" Ekranında Kalıyor

özel mesajlarım kapalı :)
Geri