Arama sonuçları: *

1. marilyn

Son Kale Steam Çöküyor o7

son zamanlarda region swap olarak geçen ticaret arttığı için normal adam amerikada düşük bir ücret verip sudan ucuz r6 alıyor .d
  2. marilyn

GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

güle güle oyna
  3. marilyn

GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

epic hesabı satanlar vs var 10 tane hesap falan toplamıştım bedava gta5 arkadaşlara birde forumdaki 1-2 kişiye verdim keşke elimde fazladan olsaydı sana verirdim hemen oynamak istiyorsan epic hesabı satın al en basidinden ama indirim beklerim illa steamdan alırım dersen indirim bekle
  4. marilyn

Steam kod sıcak fırsat var mı ?

vodafone yanımdada steam kod indirimliydi sanırım idk
  5. marilyn

Steam, TR Yama Ban Nedeni ?

gta 5 gibi multiplayer kısmı olan oyunlarda yaparsan sorun olmaz online kısma yama ile geçersen banlanırsın yada uyarı alırsın onun dışında steam banlamaz hikayeli oyunları türkçe yapabilirsin
  6. marilyn

Steam VAC ban açılmıyor

geçmiş olsun csgo oynama tek çözüm
  7. marilyn

Valorant hesap alıcagim bir site varmi

fark etmez gerekli bilgileri aldığında sorun olmuyor ben aldım şu anda kullanıyorum adam 5 gündür ne gmail değiştiriyor ne şifre ne kullanıcı adı zorladımı evet zorladı değdimi evet değdi uğraşamam derseniz gidin 400 tl verin sizi tuttuğum falan yok
  8. marilyn

hesabın mailini değiştirdiğinde hiç bir şey olmuyor merak etme gidip destek kaydına ben hesap satın aldım adam çaldı yazarsan tabi ban yer satın aldığını belli etmeyeceksin
  9. marilyn

banlanma durumu yok skinler baya ucuza gidiyor alırken ilk mail hesabı ne zamanaçtığı ve yazdığı doğum tarihini alırsanız isterse gmail değişsin hesabı geri alırsınız 150 TL'ye 400 tl yatırılmış hesap aldım adam gmail değiştirip duruyordu destek açtım hesabı kilitlediler şimdi kullanıcı bilgileri...
  10. marilyn

ilk mail ile alırsa sorun olmaz
Top Bottom