Arama sonuçları: *

1. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

kanka öyle bir boşluğuma geldi ki instagramda reels izlerken bir bakmışım hesap gitmiş. Buda bana bir tecrube oldu. Normalde bu tür şeylere dikkat eden birisiyim ama hala kendime şaşırıyorum.
  2. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Destek ekibine bütün istediği bilgileri gönderdim hesabın sahibi olduğunuzu dogrulayamadik dediler.Gittim en sonunda karti onlu arkali resmini attım. Anca ikna oldular. Konu kilit hesabı kurtardım.Yardimci olan arkadaşlara teşekkürler. Goygoya vuran arkadaşlar sizede teşekkürler. Benide guldurdunuz.
  3. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Son güncelleme; gitti hesap 1661176392 https://steamcommunity.com/id/muhammetaliofluoglu HITMAN oynuyor hesabımda 🤦
  4. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Yememekte mümkün değil baksanıza site güvenli kusursuz yapmışlar. Nasıl becermişler anlayamıyorum.
  5. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLGİLERİM TELEFON NUMARASI E POSTA ŞİFRE DEĞİŞMİŞ ,MOBİL DOĞRULAYICI KALDIRILMIŞ. STEAME TİCKET AÇTIM. KART BİLGİLERİMİ VE MAİLDE Kİ DEKONTLARI ATTIM. KAFAYI YİCEM ŞUAN NASIL YEDİM NASIL BOŞLUĞUMA GELDİ ANLAMADIM. GERİ ALABİLİRMİYİM SİZCE ?
  6. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

kullanıcı adı ve şifre mi verdim bütün bilgilerim değişmiş
  7. M

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Arkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti. 1661099875 Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış...
Top Bottom