Arama sonuçları: *

1. qnyb

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

Baldurs gate 3 ve alan wake 2 ye ödülleri paylaştırmışlar. Çok şikayet edilecek bir durum yok, iki tarafa da bazı ödüller yanlış verilmiş. Multiplayer game i başka bir oyuna verebilirlerdi. Art direction da başka bir oyuna verilebilirdi. Neil in alması gayet mantıklı. Ana oyunda bulunmayan ve...
  2. qnyb

Steam ödülleri başladı! ( Yılın oyunu hangisi? )

BALDURS GATE III
  3. qnyb

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Onun için mena-usd şeklinde özel fiyatlandırma var. Fakat uyarlar mı o tamamen geliştiricilerin elinde. Adamlar bize ne diyebilir, bir şey de diyemeyiz. Adamın ürünü, istediği fiyattan listeleme hakkına sahip.
  4. qnyb

Keşke dolara illa geçeceksek, kendi ülkemizi ayrı olarak fiyatlandırma da listeletebilseydik. Böyle çok kötü oldu. 1700552460 Onların kuru senin kurun gibi sürekli harekette değil, ondan böyle. Yoksa bizde uzun yıllar boyunca ucuza oyun aldık. Ancak şu son 5 yıldır kur öyle bir hareketleniyor...
  5. qnyb

Keşke doğru olmasa hocam. Ben de oyun oynamayı çok seven biriyim, param var ama öğrencinin, işsizin ve asgari ücretlinin neler çektiğini de arkadaşlarımdan biliyorum. Fiyatlar tl iken bile sıkıntı çekiyorlardı, şimdi gerçekten mahvoldular. Artık başlı başına türkiye değiliz. Artık mena bölgesine...
  6. qnyb

Hocam adı üstünde koskoca steam, türkiyeyi ve para birimini artık kabul etmeyeceğini açıkladı. Hani bu saatten sonra onlar için türkiye diye bir şey yok. Ayrıca zaten belirttiler, oyun geliştiriciler para kazanamıyor ve fiyatları ayarlayamıyor diye, bu duruma geçtik diye. Oyun geliştiricisi de...
  7. qnyb

O olmaz hocam işte. Keşke olsa ama olmaz.
  8. qnyb

Umarım fiyatlandırmalar yanlıştır, kendi kendiliğine atandığı için falan böyle olmuştur. Eğer bu fiyatlardan satacaklarsa çok büyük sıkıntı. Hiç menaya özel doğru düzgün fiyatlandırma göremedim.
  9. qnyb

45₺ lik oyun 720₺ olmuş. Hayat gerçekten bitmiş beyler, hani ben biraz daha az zamlanır diye bekliyordum ama, baya sağlam geçirmişler. Sizin bildiğiniz tl fiyatından daha düşük fiyata geçen oyun var mı? Herkes bunu konuşuyordu bazı oyunlar da indirime girecek ama falan diye. Ben göremedim.
  10. qnyb

Baldurs gate 3 adamlığını konuşturmuş. 30 dolardan listelemiş, 60 tl fiyat artmış sadece.
  11. qnyb

Bir de üstüne bize özel hatalı fiyatlandırma görüp ücretsiz diye, oyuna abandık. Artık radarlarına girdik, kaçışımız yok :ROFLMAO:
  12. qnyb

Bir kaç oyunda indirim olmuş ama çok da olmamış. 100 belki 200 tl indirim olmuş. Zamlananlara bakıyorum da bazıları, 5-6 kat zamlanmış. Oha yani.
  13. qnyb

Beyler hayat bitmiş. Bazı oyunların fiyatları çok yüksek olmuş.
  14. qnyb

Onu göreceğiz bakalım, 60 dolarlık oyunu 50 dolara koymuşlar. Elden ring de aslında 60 dolarlık oyun, onu da 50 dolara koyabilirler.
  15. qnyb

Al gitsin o fiyata güzel oyun "phantom pain" olanını al.
  16. qnyb

Beyler dark souls fiyatlarını karşılaştırın diye, tl olanı da bu şekilde gözüküyor. Fena zam gelmiş.
  17. qnyb

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Herkes dolar üzerinden atıyorsa, bende şöyle bırakayım.
  18. qnyb

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

Buradan oyunlarıma bakabilirsin. Hoşuna giden olursa sepetine eklersin. https://steamdb.info/calculator/76561198399050795/?cc=tr&all_games
  19. qnyb

Baldurs Gate 3 Almalı mıyım

Mena bölgesine özel fiyatla da eklese, şuan ki fiyatla neredeyse aynı olacak. Bence riske atma 20 tl fazla ver al gitsin.
  20. qnyb

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

Yani şunlara da bir bak istersen. Deep Rock Galactic || Don't Starve Together || Euro Truck Simulator 2 || Satisfactory || Moonlighter || Cult of the Lamb || Children of Morta || Oxygen Not Included || Darksiders II Deathinitive Edition || Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ||...
Geri