Arama sonuçları: *

1. raFixed

Steam kullanılmış oyun hediye etme

teşekkürler hocam
  2. raFixed

yok çocuk cs hesabıma girmesin diye değildi benim meselem atıyorum ben cs oynuyorum verdiğim kardeşimiz de aynı anda fifasına girebilir mi
  3. raFixed

haklısınız ben de öyle düşündüm fakat şansımı deneyeyim istedim ben çocuğa hesabımı versem o fifa 22 oynarken ben aynı anda cs oynayabilir miyim bilginiz var mıdır 1676296231 paylaşma nasıl oluyor hocam sınırsız paylaşabilir miyim çocukla
  4. raFixed

canınız sağolsun konuyu yukarıda tuttunuz o da bir yardımdır
  5. raFixed

hocam o satın alma olayında oluyor ben hediye etmek istediğim oyunu halihazırda kullandım
  6. raFixed

dostlarım selamlar öncelikle millet olarak başımız sağolsun fifa 23 alma niyetindeydim uzun zamandır ve fifa 23ü kesin olarak alacağım fakat fifa 22mi de kardeşimin durumu çok iyi olmayan arkadaşına vermek istiyorum acaba bu işlemi gerçekleştirebilir miyiz size sormak istedim çok eski...
  7. raFixed

[ÇÖZÜLDÜ] EA PLAY FIFA 22 Açılmama sorunu

ben de steamden aldım girerken steamle alakalı bir sıkıntı yaşamıştım şu an düzeldi dener misin bir daha
  8. raFixed

[ÇÖZÜLDÜ] EA PLAY FIFA 22 Açılmama sorunu

hesabını birine daha mı verdin hocam
  9. raFixed

Valorant hesap alıcagim bir site varmi

bizim arkadaş e sporcu kasıyor kasıyor skin yükleyip satıyor o arkadaş güvenilir dilerseniz yönlendirebilirim sizi
  10. raFixed

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

ankarada isen ben alabilirim
  11. raFixed

Steam cs go oynarken indirme yapıyor interneti sömürüyor

konsolu açıp fotoğrafını atabilir misin loss sorunu yaşadığın anlardan birinde
Top Bottom