Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

Ben böyle çözdüm fixlenmiş olabilir. 1-2 ay oldu. Aileyi tamamen silip girilecek tüm hesapları 1 pcye girin aileyi oluşturup davet atıp öyle katılmayı deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor başta ayrı konumlardan denendiği için bloke yemiş olabilir.
  2. slm.ycl02

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

Çok basit yolu var 1 pcye iki hesabı da girip davet atıp diğerinden kabul ediyorsun çözülüyor.
  3. slm.ycl02

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

İşte bunu diyorum zaten kardan zararlik bir durum da yok aslında bi oyunu 40 50 dolara alacak kaç insan var? Eğer herkes o fiyattan alabileceği halde sen fiyatı dusurursen kardan zarar olur ama kaç kişi alabilir?
  4. slm.ycl02

TL'nin ne durumda olduğunu iyi biliyorum hocam. Durum üzücü.
  5. slm.ycl02

Kastettigim bu değildi de neyse teşekkürler cevap için. Adamların tüm hasılat tr üzerinden dönmüyor ve trye ucuzdan sattıkları için zarar etmiyorlar. Çünkü bir muzu 900 TL'ye satmak 3 maymun almak ama bir muzu 30tlye satmak 100 maymun almak. Artış mantıksız ama koca firma illa ki bir nedeni...
  6. slm.ycl02

Sınırsız kopyaya sahip ürünü satarken nasıl zarar ediyorlar açıklayacak var mı?
  7. slm.ycl02

Epic Games hesabına giriş yaparken hata

Rdr indimeye bırakacaktım bende de gitmiş
  8. slm.ycl02

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

Hocam evdeki pcden laptopuma bağlantı yapmak istiyorum mümkün mü?
  9. slm.ycl02

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

0TL cs kasaları ile küçük oyunlar aldim
  10. slm.ycl02

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Hocam kasalar itemler zaten güncel kura göre satilmiyor mu ki? Oyun atıyorum 10 dolardan 15 dolar olacak kasalar ise 44tlden 1.70dolara dönecek ben yanlış mı anlamışım?
  11. slm.ycl02

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Şimdi kasa fiyatları ufak artıyor da satıp oyuna çevirmek mantıklı mi?
  12. slm.ycl02

GAMEPASS ULTİMATE ALINIR MI?

800 900 falandı hatirlamiyorum ama zam gelmeden önceydi
  13. slm.ycl02

geforce now gibi
  14. slm.ycl02

değer 3 yıllık aldım parasini hakettigini düşünüyorum
  15. slm.ycl02

CS:GO crack yüzünden ban?

Sizin yüzünüzden Türkce dil gelmiyor çunqü krek kulaniyonuz😡
  16. slm.ycl02

Xbox Gamepass Üyeliği Uzatma

Live alıp ultimate donustururseniz sadece ultimate ile uzatabilirsiniz. Diğer türlü PC gamepass kullanıyorsanız PC gamepass ile uzatabilirsiniz.
  17. slm.ycl02

Xbox Gamepass Üyeliği Uzatma

Aboneligin otomatik yenilemesini kapat. Sonra Xbox ultimate satın alma ekranına git uzat seçeneğine basıp satın al. Bu adımları tekrarlayarak uzatabilirsin.
  18. slm.ycl02

Xbox Game Pass ZAMLI YENİ FİYATI BELLİ OLDU!

25tl iade oldu 45 bile değil :) Live gold da boşa gidiyormuş. 3 yıllık çekeyim madem.
  19. slm.ycl02

Ultimate'e dönüştüğü için live gold iade edilmiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
  20. slm.ycl02

Bu fiyat kesin değil dimi? Önceden haber vereceklerdi zammı eğer zam haberi gelirse yine de 3 yıllık alabiliyor muyuz? Halihazırda ocak 26ya kadar aboneliğim var boş yere iptal edersem 6 ay çöpe gidecek.
Top Bottom