Arama sonuçları: *

1. S

Satın alınan steam hesabı banlanırmı?

Çok takma bunu steamin daha önemli işleri var.
  2. S

steam profil paylasma postu

ÜÜÜJJGÜÜN KUUPEEK PUNÇİQ
  3. S

Epic hediyeleri 10 ocakta bitiyor indirim 10 Ocak 23.59 da mı bitiyor

Ben mi sıkıntılıyım siz mi bilmiyorum. Yarın saat 12'de indirimi bitecek denilen bir şeyin 2 gün sonra saat 23.59'da bitmemesi gerek mantıken.
  4. S

Yani saat 12.99'da o.O2 bitecek denilen şey saat 12.00'da bitmeli?
  5. S

Kankam bence sorduğun soruyu sen yanlış soruyorsun. İndirim 10 ocağa kadar sürecek yazıyorsa 10 ocak olduğunda indirim bitiyor demektir
  6. S

10 ocakta bitiyor yazıyorsa saat 00.00 kastediliyordur. Yani 9 ocak 23.59'da bitiyor. Veya gün için özel bir saatleri varsa örneğin GMT 0'a göre saat gece 12'de bitiyorsa bizde gece saat 3'e denk geliyor Türkiye saat dilimi olarak GMT +3 kullanıyor.
  7. S

AGA STEAM ÇEKİLİYOR???

Kullanılabilir, sadece satın alımlar yurt dışındaki gibi olacak yabancıların yaptığı ayıp yüzünden bize oldu olan
  8. S

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Kendileri için yapılması gereken bir şeyi yaptılar olan bizlere oldu
  9. S

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Makarasına yazdım kankam 1000 TL atıyorsan 1000 USD yapsınlar mantığında o tarz bir şey olamaz zaten
  10. S

Hesaplara basin parayı sizin paraniz da USD'ye dönüşsün o zaman :D
Top Bottom