Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Steam Hesabım Çalındı Fakat

Merhaba arkadaşlar, Steam hesabım çalındı fakat daha önceki hesabımla aldığım oyunlara ait gelen mailleri steam destek kabul etmiyor. O dönem yaptığım ödemede kullanılan kartın son 4 hanesi ve visa mı mastercard mı ne kullandıysam onu yazmamı istiyorlar. 2 yıl önce kullandığım kartlar şuan...
  2. smithblacksmith

Steam Oyun İade Edilebilir Mi?

Hallettim teşekkür ederim herkese
  3. smithblacksmith

Steam Oyun İade Edilebilir Mi?

Merhaba, Dün G27 direksiyonum için My summer car oyununu indirdim, oyun düzgün çalışmıyor. Gaza basıyorum ayarları yapıyorum araba gitmiyor. 24₺ verdim bunu iade edebilir miyim?
  4. smithblacksmith

Steam alım sorunum ne zaman çözülür?

Sayende oldu teşekkürler. En iyi cevap işaretledim
  5. smithblacksmith

Onu da denedim, şuan boacampra ile satınalma beklediği için o da olmuyor. Boacampra başarısız maili göndermesine rağmen hâlâ olmuyor.
  6. smithblacksmith

Program dondu satın alamadım. Tekrar denediğimde oyunu alamıyorum (zaten şuan bu oyunu almak için onay bekliyorsunuz diyor) BoaCampra desteğe girdim sipariş kodunda sipariş gözükmüyor. Hem oyunu alamadım, hem desteğe yönlenemedim.
  7. smithblacksmith

Merhaba, Arkadaşlar Steam üzerinden Forza Horizon 4 alacaktım, uygulama donunca çıkıp geri girdim, kart bilgilerini girmememe rağmen alımı yapmışım gibi gözüküyor. Şuan param gitmedi, oyunu da alamıyorum.
  8. smithblacksmith

Epic Games Pazarlama Yöntemi

Verdiği bedava oyunların hiç birini oynamıyorum, GTA V var ve bence güzel bir oyun değil ayrıca Rockstar Games' e bağlanman gerekiyor uğraştırıyor. Steam en iyi oyun platformu, dolar kuruna rağmen kat kat ucuz oyun satıyolar Katılıyorum.
  9. smithblacksmith

Yüklü olmayan oyunlar kütüphanede siyah beyaz, çok sinir bozucu
  10. smithblacksmith

Kötülemedim satış stratejisini yazdım, kötüleseydim "çakallık" gibisinden paylaşım yapardım 🙃
  11. smithblacksmith

Merhaba, Epic Games aslında oyuncu dostu firma olarak bilinse bile satış pazarlama işini çok iyi yapıyor. Örneğin şuan 60 lira indirim kuponum var 80 lira üzeri geçerli, çoğu oyunu bilerek 70 liranın altına düşürdüler ki o oyun bize 20 liraya gelmesin. Kupon bittiğinde oyunlar eski fiyatına...
  12. smithblacksmith

En sevdiğiniz oyunlar ve neden seviyorsunuz?

CS 1.6 çok çok iyi oynardım zamanında, sonra LOL geçtim, şimdi CS GO aldığım ilk gün adam hack açmıştı, yere sıkıyor herkese HS atıyordu. Yüklediğim gibi silmiştim, sonra Valorant çıktı onda da bacağa sıkınca HS atıyosun ya da adamlar pusu kuruyor ben mehter açıp bodoslama savaşmadığım oyunu...
  13. smithblacksmith

Düşük elosunda zevk almadığım oyunun yüksek elosunu merak etmem ki, arkadaşlarımla oynadığımda onlar da düşük eloda olacak sonuçta ve mouse için dar alanda sürekli arkaya bakamıyorum malesef. Bilgisayar masam yok TV ünitesinde oynuyorum, altta bacağımı sokacağım alanım yok o yüzden konforsuz...
  14. smithblacksmith

AC oyunlarında bişeyler aramayı sevmiyorum hiç ipucu vermiyorlar, mesela şu adamı bul diyor ama nasıl bulacağımı bilmiyorum. Bir de mekanikleri saçma geliyor adama yanaşıp bir tuşa basıyorsun adam ölüyor. Witcher böyle değildi efsunger hislerinle her şeyi rahatça bulabiliyorsun, mekanikleri...
  15. smithblacksmith

Valorant güzel oyun ama haritalar çok sıkıntılı, ben oyuna ilk başladığımda karşılıklı oynarken adam öldüremiyordum sonra arka taraftan dolanıp 4 adamı birden vurdum. Hiç oynayamadığım bir oyunda o kadar adam vurmam çok mantıksız, mesela CS 1.6 Assault bölümü çok iyiydi ayrıca DUST haritası...
  16. smithblacksmith

Merhaba hayırlı bayramlar, Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor. League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme...
  17. smithblacksmith

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege ÜCRETSİZ !!!

Sadece 6 günlük, sonsuza kadar değil. Sonrasında satın alman gerekiyor.
  18. smithblacksmith

Forza Horizon 4 Steam'e Geliyor

Ben bedava aldım vallahi.
  19. smithblacksmith

Origin artık TL olarak satıcak

Umarım Türkçe desteğini de sunarlar oyunlara
  20. smithblacksmith

Steam Guard şifrelerimi kaybettim

Teşekkürler aklıma gelmemişti, olumlu yanıt raporladım.
Top Bottom