Arama sonuçları: *

1. talhabkr

Steam Bakiyesi ile insanlara oyun atmak

ARC Raidersi kaça verirsin
  2. talhabkr

Steam Bakiyesi ile insanlara oyun atmak

30 dolar var mı
  3. talhabkr

Epic Games’ten GTA 5 aldım ama para ödemedim?

İş bankasından başka banka yapıyor mu bunu ilk defa böyle bir şey yaşadım
  4. talhabkr

yapma ya sevinmiştim bende.
  5. talhabkr

benim şansıma böyle oldu herhalde işcepte blokaj yazıyor ama epicte satın alımlarda fatura dahil görünüyor
  6. talhabkr

bende diyorum 3d secure falan istemedi nasıl aldı
  7. talhabkr

1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu
  8. talhabkr

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

ben bu hafta 42 ile çarpıyorum bide 15 tl banka komisyonu ekliyorum
  9. talhabkr

İş Bankası 300 TL Puan

kampanya linki var mı bulamadım?
  10. talhabkr

Steam cüzdan kodunu nereye satabilirim

Elimde 2 adet 5 usdlik steam cüzdan kodu var nerede satabilirim
  11. talhabkr

Cs pazarına ne oldu??

Boş boş skinler 20 30 tltlik m4 ler 200 liralara çıkmış hep aynı şekil 1761240732 1 hafta öncesine kadar vardi:D
  12. talhabkr

Cs pazarına ne oldu??

Yapmayın hocam 100 dolarlık envanter sattım bugün satsam belki 10 katından satardım
  13. talhabkr

Cs pazarına ne oldu??

Geçen hafta oyun almak için sattığım skinler bugün 5 10 katından satılıyor neler oluyor
  14. talhabkr

STEAM HESABIM ÇALINDI

cüzdanıma eklediğim bakiyelerin ssleri kullandığım kart fatura adresim hesam şifrem ıdm telefon numaram bütün satın alımlarımı topluluk pazarı hariç gönderdim açılacağından umutluyum
  15. talhabkr

STEAM HESABIM ÇALINDI

kendi numaramdan başka numara epostamdan başka eposta kullanmadım faturalarıda bulursam zaman farketmez almam için
  16. talhabkr

STEAM HESABIM ÇALINDI

banka dekontu falan bulabilirim bütün servetim vardı hesapta kafayı yiyeceğim
  17. talhabkr

STEAM HESABIM ÇALINDI

hiçbir şekilde geri alamaz mıyım
  18. talhabkr

STEAM HESABIM ÇALINDI

Birden bire saat 8 de epostama hesabınıza giriş yapıldı steam guard kaldırıldı epostanız değiştirildi telefon numaranız değiştirildi postaları geldi steam desteğe mail gönderdim gelen postaların ssleri ile şuan hesaba ne giriş yapabiliyprum ne de hesap kurtarma bölümünden epostama bağlı...
  19. talhabkr

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

maçın ortasında gitmeseydi iyiydi
  20. talhabkr

Steam indirimlerinden 55tl ye hangi oyunları alabilirim (BİLGİSAYARIM ÇOK KÖTÜÜ)

Ulan dedim benim pc den kötüdür ben şükredeyim en azından csgo açıyor dedim bune hocam cs 1.6 nasıl kasıyor
Geri