Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi

Şimdi o 300 oyunu teker teker inceliycem steamdb den hangileri yüksek kar bırakıyor diye
  2. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi

Ozmn oyun öner knkm çünkü ben bayaa bi oyundan kart düşürdüm
  3. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi

30 TL bütçem var bu parayı nasıl arttırabilirim Kart düşürmeyi düşünmüyorum çünkü yaklaşık 100 oyundan düşürdüğüm için pek bi oyun kalmadı Rozet işlemelik arka planları kar ettiren oyunlar önerirsiniz iyi olur
  4. trenboloneren

Steam 2 kat kar etme %100

Dota 2 de bi yükleme ekranından 70 adet aldım tanesi 30 krştan çünkü 3 gün önce 2 adet 600 tl den bugün saat 10 da da 40 tl den 30 adet satılmış kar etmezsem 20 21 liralık zarar 😔
  5. trenboloneren

Steam kart piyasa fiyatı nasıl düşer

Oyunda rozet işlicem son 1 kart kaldı o kartta 2 gün önce 3 liraymış şimdi en ucuz 8 lira 3 lira seviyesine nasıl iner bu kartın fiyatı en pahalı siparişi ben verdim kart için bu arada
  6. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi Güncel 13 Mart 2022

Knk sende dene çıkar büyük ihtimal sanada yoksa ben şanslı fln deilim bunun öncesinde 20 tl zarar etmiştim
  7. trenboloneren

Dostum çok sağol beats fever oyunundan 25 liralık arka plan düştü Bütçe 9 TL ye indi
  8. trenboloneren

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (11.03.2022)

Arkadaşlar bugün sizinle kendi yapmış olduğum bir rozet işlemesinden bahsedicem. Öncelikle belirtmeliyimki bu tamamen şans işidir, yapıp yapmamak tamamen size kalmıştır. Grimoire: Manastorm adlı oyunun rozet fiyatı şuan toplam 11.50TL ve oyundaki Slums adlı arkaplan 28 TL kar miktarı yaklaşık...
  9. trenboloneren

Steam Rozet İşleme Hakkında Soru

Steamde rozet işlerken parlak kart kullanma ile normal kart kullanma arasında bir fark oluyomu ?
  10. trenboloneren

Cüzdanda da 2 lira kaldı o paraya rozet işleyebilceğim oyun yok deilmi
  11. trenboloneren

@Emir Aydın rehber açmıştı ama siz daha güncel olarak ve sadece kart baz almaktansa arka plan vb baz alarak bi rehber yaparsanız süper olur
  12. trenboloneren

oyun ücretsiz olduğu için idle masterda kart düşmüyo
  13. trenboloneren

Çalıştıramazsın kartları satın alman lazım
  14. trenboloneren

Çok teşekkür ederim Grimoire: Manastorm oyunundan 25 Liralık arka plan düşürdüm
  15. trenboloneren

https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-idle-master-ile-para-kazanma.404628/ Bu konunun son mesajında kart düşürdüğüm oyunların hepsi var Zuptan da kart düşürdüm
  16. trenboloneren

Hangi oyunlardan mesela
  17. trenboloneren

Cüzdanda 9 lira var bu parayı neye yatırırsam kar ederim @Jaess @Emir Aydın
  18. trenboloneren

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

anladım bu oyunu deniycem ozmn 1646327982 Daha rozet işlemedim ama yinede mutluyum kart alırken 5.5 liraya hızlandırma paketi aldım 5 liralık karttan 3 tane çıktı 1646328278 Şanslı deilmişim :(
  19. trenboloneren

Bide kartları normal kart yerine parlak alıp rozet işlesek bir + sı olur mu
  20. trenboloneren

@Emir Aydın bu arkadaşın bahsettiği oyun denenir mi peki çünkü konuda bahsedilen oyunun kartları 14 lirayı buluyo bununkiler ise 8
Top Bottom