Arama sonuçları: *

1. W

Game pass en ucuz nasıl alırım?

windowsunla falan ilişkilendirmiyorsun, microsoft store a girip oradan giris yapıyosun. bir sorun olmaz
  2. W

Game pass en ucuz nasıl alırım?

güvenlikle alakalı bir durum yok diye biliyorum. sana microsoft store hesabı veriyorlar onla giris yapıp, xboxtanda kendi hesabına girip diledigin sekilde oynuyorsun. bazen sana belirttigi süreden önce sifreleri degisiyor bu hesapların, oda şansına adama yazarsın. geri dönüş yapıp yeni hesap...
  3. W

Amd Ürün Dogrulama Aracı 'Pvt Dosyasını Tekrar İndirin' Hatası

baska tarayıcı ile indirme yaptım sorun cozuldu. sanırım idm dosya adını degistiriyordu ondan dolayı bir sıkıntı olusuyordu.
  4. W

Amd Ürün Dogrulama Aracı 'Pvt Dosyasını Tekrar İndirin' Hatası

R5 5600 icin Uncharted oyun hediyesini almaya calısıyorum fakat dogrulama aracını calıstırdıgımda ' pvt dosyasını tekrar indirin ve çalıştırın' hatası alıyorum. Forumda bir arkadas CMD'ye 'slmgr -rearm' bunu yazınca cozuldu yazmıs. Ben yazınca 'erişim reddedildi. İstenilen eylem yükseltilmiş...
  5. W

Microsoft hesabıma baglı olan ea hesabının mailini unuttum

Merhaba aktif olarak kullandıgım Microsoft Xbox hesabımı linkledigim EA hesabının e-posta adresini unuttum. EA sitesine Xbox ile giriş yapıp bilgilere girmeye çalışınca da e postaya kod gelecek diyor yani giremiyorum oraya. Xbox tarafından buna bakmanın bir yolu yok mudur?
  6. W

Steam Bakiye İle Hediye Atma Banı

Kendi Steam hesabımı Bir süre önce satmıştım. arkadasımında steaminde biraz bakiye vardı onu satın aldım ve üstüne ekledim. 900 tl ye fifa 23 ultimate sürüm atacaktım kendime. ödeme işlemi gerçekleştirilemiyor diye sürekli hata veriyordu. ilk başta basit bi hata oldugunu geçecegini dusundum...
  7. W

Acil Steam Satın Alma Sorunu Yardım

Steamden hediye olarak kendime fifa 23 ultimate surumu atıcam. saat 12 den önce atmayı basarabilirsem hediye bir oyuncu vericek. cüzdanda yeterli bakiye var. ödeme gerçekleştirilemedi hatası alıyorum. farklı internetle denedim. satın alma geçmişimde bekliyor olarakta gözükmüyor bazıları ordan...
  8. W

Steam Ea Play İndirimi İle Hediye Atılıyormu?

çok teşekkürler baktıgınız için
  9. W

Steam Ea Play İndirimi İle Hediye Atılıyormu?

Fifa 23 ön sipariş ultimate sürümünü almak için arkadasımın hesabına 850 tl bakiye yukledim. fakat şimdi aklıma geldi . normalde ea play uyeligi alıp 810 tl ye kendime hediye atacaktım. ama ea playin sagladıgı indirimle hediye atılıyormu aklıma takıldı sormak istedim. Rica etsem ea playi olan...
  10. W

Xbox game pass hesap değişmiyor

Merhaba ayni sorunu bende yasiyorum fakat cozumunuzu tam anlayamadim tam olarak ne yapmam gerekiyor
Top Bottom