Arama sonuçları: *

1. xxefe

EPİC GAMES HACKLENDİ! Yalanı

şifreyi bende şimdi değiştim şifre sıkıntı değil zaten
  2. xxefe

EPİC GAMES HACKLENDİ! Yalanı

Biz alışığız yurt dışındakiler düşünsün :kedi:
  3. xxefe

Hergün hesabım Cs2 girmiş gibi gözüküyor?

o zaman şüpheli belli oldu.
  4. xxefe

Hergün hesabım Cs2 girmiş gibi gözüküyor?

steam şifreni değiş kanks hala aynıysa bilemem
  5. xxefe

Ubisoft Connect 'Bağlantı Koptu' hatası.

ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR WARP I İNDİRİP DENEYİN GİRİLİYOR.
  6. xxefe

Ubisoft Connect 'Bağlantı Koptu' hatası.

merhabalar bilgisayarımı açtım ve ubisoft connecte giricektimki bağlantı koptu hatasını vermeye başladı 10-15 defa denedim windows defenderi kapattım dns denedim bilgisayarı yeniden başlattım aile profilide kapalı kaspersky yüklü değil ama adguard yüklü onuda kapatım denedim internetteki çoğu...
  7. xxefe

Bu başarımların sırrı ne?

ban yemiyorsun kaç defa yaptım YouTube da videoları var. Araştırırsan bulursun.
  8. xxefe

Satış listelemesi Steam.

15 diye biliyorum ben
  9. xxefe

Steam 11.000 puana neler alınabilir?

11.000 puana ne kadar verdin(merak ettim). İstersen 10.000 e oyun profilleri var oradan da istediğini beğendiğini alabilirsin
  10. xxefe

Steam 2023 yaz indirimleri tavsiye

cs seçkini soruyorsan seçkin indirime girmiyor diye biliyorum hatta artıyor
  11. xxefe

steam hesabıma giriş yapamıyorum yardım lazım!!

hiç bir şey yok ne epostan ne de zamanında bir şeyler satın aldığın kartın geri alamazsın yüksek ihtimal başka doğrulayacak bir şey yok vermezler öyle
  12. xxefe

Steam yeni ve garip soygun işlemi DİKKAT!

çözümü bilmiyorum ama dikkatli olmk gerek bilgisayarına yüklediklerine istersen aile paylaşımınıda aç sen bilirsin çünkü her hesaba girerken ile paylaşımına koyduğun şifreyi de istiyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/steame-dava-acabilir-miyim.2388099/ bu da bahsettiğim konu
  13. xxefe

doğru ne olacağı belli olmuyor kanka ben technopatta bu sorunu yaşan arkadaşın konu linki var baya anlatmış buraya atsam sorun olur mu acaba
  14. xxefe

benim telefonda idle daddy var ama şu zamana kadar bir şey olmadı
  15. xxefe

belki bi ihtimal aynı olay o arkadaşın Bilgisayarında .src uzantılı virüsten kaynaklanmış adam farkına varamamış konuyu bulursam atsan sorun çıkar mı buraya başka forum ya ondan soruyorum 1676587756 adam aile paylaşımınıda ekstradan açmış tüm güvenlik önlemini almasına rağmen başına gelmiş
  16. xxefe

technopattada bir arkadaş böyle konu açmıştı ama o baya bir zarara girmişti konuyu okumuştum 1676586872 resmen senin olayınla aynı tek fark adamın hesabının dolu olması o yüzden zarara girdi dotanın bir itemini 1 tllik itemini pahalıya satıp kendi hesabına aktarmış rus biri steame dava açıcam...
  17. xxefe

Steam hesabı değeri nasıl hesaplanır?

belli oluyor kanka yüzüme vurma pc yok zaten zevkine bi kaç bir şey falan alıyorum
  18. xxefe

ilginç bir şekilde oyunu alıp stoklamak ya da oyun serileri yapmak falan hoşuma gidiyor benim leptopum varda 10 - 11 yıllık toshiba 1 gb ekran kartı 1.70 ghz işlemcisi var rezil bir şey işte onuda dayım vermişti zaten öyle onunla idare etmeye çalışıyorum
  19. xxefe

90 tl ye fifa 22 almıştım geri iade etmiştim aslında pc yok yinede oyun biriktirmeye çalışıyorum belki bir gün alır oynarım diye hesapta saklıyorum bazı oyunları oynuyorum
  20. xxefe

bende hesabımı atayım dedim en değersiz benim galiba skssldöwlfllf
Top Bottom