Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Yardım What Remains of Edith Finch için ücretsiz yama var mı?

tamamdır hocam teşekkür ederim bi çaresine bakıcam artık :)
  2. Ö.F.Ö

videodan linke tıkladığımda yama sayfası yerine ana sayfa açılınca yama kaldırıldı sandım, şimdi tekrar baktığımda ücretsiz olarak gözüküyor, teşekkürler hocam 1732556292 hocam bahsettiği programı indirdim, google indirmeyi reddetti, yine de indir dedim daha sonra virus totale attım ve şöyle bi...
  3. Ö.F.Ö

Ücretsiz bulamadım var mıdır bu oyunun ücretsiz yaması?
  4. Ö.F.Ö

Yardım FarCRY ve AC serisi oyunları için türkçe yama site önerisi?

Burda bir çok hatta belki de bütün AC serisi türkçe yamaları var. Yamaların tam çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok, o yüzden konuyu iyice okuyup yamaları indirin. https://forum.donanimhaber.com/kayip-turkce-yama-talep-ve-paylasim-konusu--156474988 O forumdaki konuya da bu forumda ki...
  5. Ö.F.Ö

Marvel Spider-Man Türkçe Yama Önerisi

valla yamayı kaldırıp bölümü geçip tekrar kurdum uğraşamam alt yazı harici yerleri çevirsin yeter. Alt yazıları da kelimeleri veriyor sen cümle kuruyorsun ama olsun idare edicez mecbur :,) 1713132192 öyle yaptım 1713132219 tek virüssüz olan buydu hocam diğerleri çok virüslü maalesef
  6. Ö.F.Ö

şuan bunların çeviriyi kullanıyorum zaten ve rezalet ötesi hiç çevirmeselermiş daha iyiymiş. Bazı yerlerde çeviri yok, bazı yerler de direkt alt yazı yok, çeviri olan kısımları da güçlükle anlıyorum. Dediğim gibi bir de oyunun %42 sinde bir görevde oyundan atıyor.
  7. Ö.F.Ö

şuan kullandığım yama rezalet, çeviriler leş, bazı yerlerde çeviri yok, oyunun %42'sinde crash verip oyundan atıyor. Ücretsiz güzel bir yama var mı?
  8. Ö.F.Ö

Yardım Marvel's Spider-Man Remastered Türkçe yama önerisi

Güncelleme: Yama rezalet, çevirilerden hiçbir şey anlamıyorum, bazı yerler İngilizce bazı yerler de direkt alt yazı yok. Direkt Ha İngilizce oynamışım ha Türkçe alt yazı ile hiçbir fark yok resmen. Yamayı kuracakların bilgisine. @Sliva24
  9. Ö.F.Ö

Anonymous Çeviri Türkçe yama fiyatının fazla olması

bi kere alıp tüm yamaları yedeklesek olmuyo mu?
  10. Ö.F.Ö

Hocam şu sıralar gram oyun oynayasım gelmediği için oyunu bitiremedim, ufak ilerleyip bırakmıştım. Bana göre ilerlediğim yere kadar güzeldi zaten yamayı beğenmeme gibi bi lüksümüz yok çünkü piyasadaki tek virüssüz yama bu yüksek ihtimal ile.
  11. Ö.F.Ö

yok onun yama aşırı virüslü ona bulaşmayın :D
  12. Ö.F.Ö

technodaki yamayı görmüştüm yorumlarda virüslü vs. denilince kapatmıştım, şimdi kendim dosyanın içindeki bütün dosyaları tek tek tarattım sadece 1 tane sorunla karşılaştım onunda çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, teşekkürler hocam. :)
  13. Ö.F.Ö

hocam oyunlara dünya para bayılmışım bi de yamalarına para bayılamam aylık bi gelirim yok şuan zaten. Ayrıca saçma sapan güvensiz bi siteye kart bilgilerimi giripte aylık ödemeli üyelikte almak saçma son çare ingilizce öğrenicem ya da oyun şirketlerini basıp türkçe çeviri yapmaya zorlicam artık :D
  14. Ö.F.Ö

hâlâ bulamadım, bulduğum tüm yamalar virüslü. Yok mu temiz yaması olan :D
  15. Ö.F.Ö

evet yamayı klasöre ayıkladım, choose file yapıp içindekileri tek tek tarattım.
  16. Ö.F.Ö

merakımdan şunları da virustotale tarattım sonuçlar;
  17. Ö.F.Ö

tamamdır teşekkür ettim sandboxu kurdum, virustotale atıcam şimdi 1705163104 sandboxu diyorsan kurdum denicem şimdi 1705163507 @lebron23 virustotali kullanmayı çok bilmiyorum da şimdi yamayı sandboxa indirdim, virustotal sitesine gittim file kısmından choose file diyip yamayı seçtim ve 0/59...
  18. Ö.F.Ö

o ne oluyor hocam açıklar mısınız?
  19. Ö.F.Ö

yamayı virüstotal sonucuyla beraber atacak yok mu pc de önemli şeyler var virüs bulaştırmak istemiyorum.
  20. Ö.F.Ö

sana zahmet virüstotal sonuçlarını atar mısın
Top Bottom