Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Valorant skinchanger almak mantıklı mı?

<3 🙏 o zaman ufak bir trick vereyim 2. kez isterken kusura bakma yoruyorum seni de dersen mahçup olduğunu anlayınca daha da yumuşayıp nolacak istediğin zaman atarım diyorlar 😁
  2. Dontaçhi

Valorant skinchanger almak mantıklı mı?

Ek bir bilgi daha vereyim HWID ban yani donanım banı yediğin an o hesabın ömür boyu banlanıyor. Ek olarak olur da aldığınız ikinci el anakartta HWID yani donanım banı varsa ve olurda bansız tertemiz hesabınızla giriş yaparsanız yaklaşık herhangi bir DM Dereceli gibi bir oyun modunda 10 dakika...
  3. Dontaçhi

Mount & Blade: Warband Hikayeli Mod Önerileri

Modları ufak ufak açıklasan çok daha faydalı olur.
  4. Dontaçhi

Oldgamesdownload.com güvenilir mi

Eğer çok güvendiğiniz yerler varsa özelden bana da sitelerin linklerini gönderir misiniz bişey indirmem gerektiğinde oralara da bir bakarım
  5. Dontaçhi

Yıllardır çoğu programlarımı hatta param olmadığında oyunlarımı falan buradan indiririm sorun yaşamadım. Gene tabi sizin bileceğiniz iş ben kendi kullandığım yeri önerdim bir başkası için güvenilmez olabilir. Ben burayı kullanıyorum. Türk siteleri de yabancı sitelerden çekiyorlar hocam Torrent...
  6. Dontaçhi

Sitenin adını paylaşmak ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak alttaki siteden indiririm bu tarz şeyler indirmek için
  7. Dontaçhi

The binding of isaac'in türkçe yaması var mı

Hocam biraz bakındım da sanırım Türkçe yaması mevcut değil
  8. Dontaçhi

pes 13 yamasını pes 12 ye kursam nolur

Çalışmaz
Geri