Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Güvenilir Türkçe Yama Bulma

sinnerclown , donanımhaber , yamatr , oyunçeviri buralardan totalde 100den fazla yama indirdim bir kere problem yaşamadım
  2. Eyisha

Dragon's Dogma türkçe yama var mı

SinnerClown da yamayı buldum ama linke tıkladığımda sayfaya erişilemiyor elinde yama olan yada bağlantı linki olsun başka bir siteden olsun sahip olan varsa atabilir mi ingilizce oynamak dert değil ama kafamı ütülemek istemiyorum uzun diyaloglar ile
  3. Eyisha

Slime Rancher Türkçe Yerelleştirme [%70 Tamamlandı]

Şahsen ilgimi çeken bir oyun değil ama kardeşim çok seviyor ama ingilizce olduğu için anlamıyor bazen biterse benimde kardeşime sürprizim olur iyi çeviriler :)
  4. Eyisha

Hades için kaliteli türkçe yama var mı

paralıymış sanırım üyelik gerekiyor maalesef para verebileceğimi sanmıyorum diğer bulunan çeviriler de makine çeviri imiş nasıl halledicem
  5. Eyisha

Hades için kaliteli türkçe yama var mı

soru başlıkta
  6. Eyisha

The binding of isaac'in türkçe yaması var mı

anladım kankam eyw 1638053421 neyse oyunu 1 saate yakın oynadım a2 ingilizceniz olsa bile anlarsınız sallayın yamayı
  7. Eyisha

The binding of isaac'in türkçe yaması var mı

ilk çıkan oyunu 2011 versiyonunu diyorum onun türkçe yaması var mı
  8. Eyisha

Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Hatası

garip daha geçen ay bitirdim oyunu türkçe yama ile sıkıntı çıkmadı dogru kurduguna emin misin kanka ?
  9. Eyisha

Türkçe yama exeyi görmüyor yardım eder misiniz

Shadow of Mordor yükledim şimdi oyun açılıyor oynadım da sorun yok ama kurulum kısmında exe gözükmüyor çözümü bilen var mı
  10. Eyisha

Modding Gta Türk City v3 Çıktı!

hikayesi var mı varsa kendin mi yaptın yoksa vice city hikayesi mi var ? yoksa hikaye yok dünyada takıl misali mi
  11. Eyisha

hangi türkçe yama sitelerini kullanıyorsunuz ?

teşekkürler öyle yaparım
  12. Eyisha

güvenilir sitedir dimi sonra virüsle filan ugraşmayalım kankam
  13. Eyisha

acaba kaçırdıgım site var mı merak ettim benim kullandıklarım şunlar forum d.haber türkçe-yama oyunçeviri başka düzgün yer var mı bazı oyunların bulamıyorum cünkü isim vermek yasaksa uyarın kaldırırım konuyu mümkünse
  14. Eyisha

Wolfenstein the new order türkçe yama var mı ?

Baslıkta yazdıgım gibi oyunun türkçe yaması var mı ya ve bilen varsa nasıl kurabilirim anlatırsa cok hoş olur teşekkürler 1621373096 h ha varsa üstüne diğer oyunların yamasını da atarsınız hoş olur ( atmak yasak değilse)
Top Bottom