Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Marvel’s Spider-Man Remastered ve Miles Morales Türkçe Yamaları

Yamalarda parola var hocam, indirecekler için onları da ekle. 1708452892 Bir yerden alıyor büyük ihtimal de piyasada var zaten.
  2. Matt Murdock

CS2 GÜNCELLEME H.O🔥🔥

Havuzdan kalkan kasa yok
  3. Matt Murdock

CS2 GÜNCELLEME H.O🔥🔥

Hayır haftalık bonus ile düşebiliyor. Ben düşürüp 40 dolardan sattım şimdi 16 dolara kadar düştü.
  4. Matt Murdock

Starfield Türkçe dil desteği kampanyası 9000 imzayı geçti.

Yav ne anlatıyorsun dil hakkında bir bilgin yok. C2 üstüne anadil diyorsun peh Allahım ya. Ayrıca anlattıkların şeylerin konu ile de alakası yok. Aynı seviyeler Türkçede de var genel tabirdir. Yks'de sorulan paragraf soruları C1 seviyesi. Sınava girenlerin çoğu bunları yapamadığına göre düşün...
  5. Matt Murdock

Konu ile akademik İngilizce ne alaka ? Ben B2 ingilizce ile neredeyse tüm oyunları Türkçe'ye ihtiyaç duymadan oynayabiliyorum. B1 seviye İngilizce bilerek dahi çoğu kişiyle düzgün iletişim kurabilirsin. Oyundan bahsediyorsun ne akademisi ? Ana dili İngilizce olanlar bile C1 konuşuyor. C2 artık...
  6. Matt Murdock

C1 kötü mü oluyor dostum
  7. Matt Murdock

Steam son Arayüz güncellemesiyle indirme hızımı yanlış gösteriyor

Evet hatalarla dolu yeni arayüz. Beta olarak gelmişti ne güzel, saçma sapan şeyleri düzeltmeden yayınlamışlar.
  8. Matt Murdock

Yardım Assassins Creed Valhalla Türkçe yama

Güvenilir hocam sorun yok.
  9. Matt Murdock

Yardım Assassins Creed Valhalla Türkçe yama

Makine Çeviri discorduna girerek oradan indirebilirsin. https://discord.gg/makine-ceviri-885595211806441482
  10. Matt Murdock

Hogwarts Legacy Türkçe yama çıktı

Medium Dlss Quality ortalama 60 fps
  11. Matt Murdock

İngilizcen varsa sorun yok zaten
  12. Matt Murdock

El ile çeviri çok uzun sürebilir. Şu an bu yamayı da el ile düzeltmeye başladılar. Bazı kelimelere takılmazsanız ne demek istedikleri anlaşılıyor, sorun yok yani.
  13. Matt Murdock

Çeviri GPT ile yapıldığı için hata çok fazla var. İngilizcesini bile daha iyi anladığım yerler oluyordu fakat şu an İngilizcesi yetersiz olanlar için yeterli. Bazı kelimeleri de ha şurada bunu söylemek istemiş diyerek düzeltince yerine oturuyor, anlaşılabiliyor. Yine de diyalogları anlamak için...
  14. Matt Murdock

Düşük ayarlar - Dlss Ultra Performans modunda. 50-150 fps arası değişiyor. 1675887435 Ekonomiyi göz önünde bulundurunca 700 TL'ye kesinlike değiyor. Grafik anlamında 2023'e göre pek etkileyici gelmedi ama dövüş sistemi ve karakter gelişimi çok güzel. Hikayesi ve karakter diyalogları da güzel.
  15. Matt Murdock

Kesinlikle var. Özellikle de Hogwarts kalesi içinde, ki oradaki görevler fazlasıyla var. Bir yere bakarken 80 fps verip sağa - sola döndüğümde 50 fpse düşmesi normal değil. Kale içinde yürürken fps kaybı olmuyorken, koşarken fps drop fazla oluyor. Dış dünya fazla sorunlu değil. Yine de genelde...
  16. Matt Murdock

Evet şu an güzel ilerliyor. Beklentilerimi karşıladı.
  17. Matt Murdock

Oyun'u yarıladım öyle söyliyeyim.
  18. Matt Murdock

Makine Çeviri Discord kanalına gelip alttaki kanal linkinden ''Duyurular'' kısmından indirebilirsiniz. Yama daha yeni ve elle çevirilmediği için hatalar var ama şu anlık idare edilebilir. https://discord.gg/makine-ceviri...
  19. Matt Murdock

RDR 2 FSR 2.0 Desteği geldi

Kullandım bir fark görmedim. Dlss açınca da kötüleşiyor.
  20. Matt Murdock

RDR 2 FSR 2.0 Desteği geldi

Bunu açmaya gerek var mı ? Fps olarak değişiklik oluyor mu ?
Top Bottom